ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κ. Παπαδόπουλος: "Στόχος η πρόκριση στο Μουντιάλ"

Κ. Παπαδόπουλος: "Στόχος η πρόκριση στο Μουντιάλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής αμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο "ΦΩΣ" κι αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της Εθνικής με Κύπρο και Εσθονία, ενώ απάντησε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Εθνική άρχισε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Κύπρο (07/10) και Εσθονία (10/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Με αφορμή τις επικείμενες αναμετρήσεις, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο "ΦΩΣ" κι αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής, το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ απάντησε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Παίζουμε την Παρασκευή με την Κύπρο και τη Δευτέρα με την Εσθονία. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ώστε να καταφέρουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στη Ρωσία", ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.

Για το αν θα έρθουν καλύτερες ημέρες στην Εθνική: "Είναι ένας καινούργιος προπονητής με αρκετούς νέους παίκτες. Ελπίζω να έχουμε επιτυχίες και να καταφέρουμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Super League και την ΑΕΛ: "Το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι είναι κάπως καλύτερο. Έχουν έρθει πολύ καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές, οι μεγάλες ομάδες είναι δυνατές και εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν και ο καλύτερος να κερδίσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική επαρχιακή ομάδα, με φιλάθλους που την αγαπάνε πάρα πολύ και της εύχομαι ό,τι καλύτερο στην επιστροφή της στη Super League".

Για τους προσωπικούς στόχους του: "Να είμαι υγιής, να είμαι καλά, να προσφέρω στην ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε με την Εθνική".

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Ακόμη δεν το σκέφτομαι. Πιο μετά θα δούμε…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πετρίδης: "Να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες..."
"Πηγαδάκι" Σκίμπε - Στραματσόνι για Ζέκα
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ