ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλη με 2-2 η Εθνική Νέων με την Ουκρανία

Ισόπαλη με 2-2 η Εθνική Νέων με την Ουκρανία

Η Εθνική Νέων αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Ουκρανία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Τρίπολη με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 και να καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση με δυο τέρματα του Πόζογλου στο δεύτερο μέρος.

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό ανάμεσα στην Εθνική Νέων και την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε φιλικό που έγινε στην Τρίπολη. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο δεύτερο ημίχρονο όταν και ανέβασε την απόδοση της με δυο γκολ που πέτυχε ο Πόζογλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα είδε ενώ η Εθνική ομάδα θα δώσει ένα ακόμη φιλικό την Δευτέρα και πάλι με αντίπαλο την Ουκρανία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του EURO που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Και τα δύο τέρματα για την Εθνική πέτυχε ο Πόζογλου (46΄, 52΄).

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας (76΄ Χατζητερζόγλου), Κυριακόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (81΄ Σταμπουλίδης), Τσελεπίδης, Πόζογλου (76΄ Γαρεφαλάκης), Ορφανίδης (76΄ Βελισσάρης), Κουλούρης (81΄ Τσατσόπουλος), Δώνης (69΄ Δεληγιαννίδης), Ρούσσος, Βέργος (67΄ Κυνηγόπουλος)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμαςέκανε την εξής δήλωση:

«Παίξαμε με μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Ήμασταν άτυχοι γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Είμαι, όμως, χαρούμενος γιατί στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά μπήκαν αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσουν το ματς.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, όμως ανεξαρτήτως αποτελέσματος είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Υπάρχει ταλέντο, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο EURO το καλοκαίρι»".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ