ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ισόπαλη 0-0 με Τουρκία η Παίδων

Ισόπαλη 0-0 με Τουρκία η Παίδων

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, στον δεύτερο και τελευταίο μεταξύ τους φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις Σέρρες.

Η Εθνική Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας, στον δεύτερο και τελευταίο μεταξύ τους φιλικό αγώνα που διεξήχθη στις Σέρρες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν οι Λημνιός, Κιρτζιαλίδης και Καραμήτος ήταν εύστοχοι στα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

"Η ομάδα απέδειξε και στα δύο ματς με έναν αξιόλογο αντίπαλο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και πιστεύω ότι θα έχω έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τον καταρτισμό της 18άδας ενόψει της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον προσεχή Μάρτιο.

Ιδιαίτερα στο σημερινό ματς είχαμε πολύ καλό ρυθμό, αλλά χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο και είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε σε ένα μήνα ακόμα καλύτερο", ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Ιακωβίδης, Τσιμπούκας (41΄ Νικολάου), Κατράνης, Ευαγγέλου, Δοδοντσάκης (41΄ Ρέτσος), Νάτσος (52΄ Χατζηδίμπας), Καπτέλι (41΄ Κιρτζιαλίδης), Καραμήτος (41΄ Μίγγος), Σαμπανίδης (41΄ Παυλίδης), Λημνιός (62΄ Μπουζούκης), Λάμπρου (62΄ Μασούρας).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ