ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ίδια φιλοσοφία, διαφορετικά πρόσωπα

Ίδια φιλοσοφία, διαφορετικά πρόσωπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξανά σε σχήμα με τρεις στόπερ θα πάει ο Σκίμπε στο φιλικό της Ελλάδας απέναντι στην Ισλανδία, ωστόσο οι αλλαγές προσώπων θα είναι αρκετές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Προπόνηση είχαν οι διεθνείς το Σάββατο στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, την πρώτη πριν την φιλική αναμέτρηση με την Ισλανδία την Τρίτη (29/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή ενσωματώθηκαν και οι Μόρας (Βερόνα), Χολέμπας (Γουότφορντ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη), ενώ υπενθυμίζεται πως έχουν αποχωρήσει οι Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μήτρογλου και Μανωλάς. Η προπόνηση της Κυριακής (27/3) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί.

Αλλαγές προσώπων ετοιμάζει ο Σκίμπε

Όσον αφορά τα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει το σχήμα με τους τρεις στόπερ. Με την ίδια φιλοσοφία θα πάει, ωστόσο αναμένεται να προσχωρήσει σε κάμποσες αλλαγές προσώπων.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μόρας, Σιόβας, ενώ ως αριστερός full back θα αγωνιστεί ο Χολέμπας αντί του Σταφυλίδη. Εξάλλου ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Γουότφορντ, έχει παίξει τόσο ως μπακ, όσο και ως ακραίος μέσος, επομένως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί κάλλιστα, όπως και ο Σταφυλίδης, να καλύψει την πλευρά.

Τζιόλης και Ταχτσίδης είναι δύο παίκτες που πιθανότατα θα πάρουν φανέλα βασικού στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Καρέλης και Βέλλιος έχουν το προβάδισμα για να αποτελέσουν το δίδυμο της επιθετικής γραμμής στο 3-5-2 που σκέφτεται να παρατάξει ο Σκίμπε κόντρα στην Ισλανδία.

Photo credits: ΑCTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ