ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την Εθνική Νέων, 5-2 από τη Δανία

Ήττα στο δεύτερο φιλικό για την Εθνική Νέων, 5-2 από τη Δανία

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό της από την αντίστοιχη ομάδα της Δανίας με 5-2 με τους Μελιόπουλο, Καμπετσή να σκοράρουν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την ήττα με 5-2 από την ομάδα της Δανίας γνώρισε η Εθνική Νέων σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη εκτός έδρας και ήταν το δεύτερο ανάμεσα στις δυο ομάδες με το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα να έχει επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε πριν τρεις μέρες.

Η Εθνική Ελλάδος είχε καλό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο με το σκορ να είναι ισόπαλο 2-2 και τους Μελιόπουλο, Καμπετσή να έχουν χριστεί σκόρερ στο 21' και το 44' λεπτό. Στο δεύτερο μέρος βγήκε η κούραση των Ελλήνων διεθνών που δέχθηκαν τρία γκολ και γνώρισαν την ήττα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ ανέφερε:

"Η Εθνική Νέωνηττήθηκε 5-2 από την Δανίαστον δεύτερο εκτός έδρας φιλικό αγώνα της, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε κυρίως χάρη στην επιθετική αποτελεσματικότητα των αντιπάλων της.

Τα γκολ της "γαλανόλευκης" σημείωσαν στο 21ο λεπτό ο Μελιόπουλος (1-1) και στο 44ο ο Καμπέτσης (2-2), ο οποίος είχε δώσει τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Ελλάδα:Κίναλης, Παπάζογλου, Δημητρίου (72' Ζήσης), Αντζούλας, Μελιόπουλος (63' Γλέζος), Χατζηδίμπας, Καμπετσής, Σουμεϊμάν (57' Γκιούσης), Κωστανάσιος (63' Τσιριγώτης), Αλμπάνης (57' Τζοβάρας), Λυρατζής (72' Πετράκης)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ