ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα με 3-0 για την Εθνική Παίδων από τη Γερμανία

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΔΩΝ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι της στην Elite Round με 3-0 με το τελικό σκορ να αδικεί τις προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Γεωργόπουλου που άξιζαν κάτι καλύτερο.

Την ήττα με το βαρύ 3-0 γνώρισε η Εθνική Παίδων στο δεύτερο παιχνίδι της στον 8ο όμιλο της Elite Round αλλά η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου δεν έχει χάσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση. Αρκεί να κερδίσει την Τρίτη τη Νορβηγία.

Αυτό γιατί εκτός των οκτώ ομάδων που θα πάρουν την πρώτη θέση στην τελική φάση περνούν και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι. Οπότε η Εθνική Παίδων έχει μια ακόμα ευκαιρία για να πάρει τη πρόκριση.

Στο ματς που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο της Παναχαϊκής το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την Εθνική Ελλάδος που είχε τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ και μεταξύ άλλων ένα δοκάρι με τον Σερπέζη με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Αθανασακόπουλου, Σερπέζη άλλαξε την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος προς το καλύτερο και η Εθνική έκανε τρεις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το σκορ.

Αρχικά ο Αθανασακόπουλος στο 58' με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του γκολκίπερ της Γερμανίας. Εν συνεχεία πρωταγωνιστής ήταν ο Σερπέζης που είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 66' ο φορ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχε ένα ακόμη σουτ στο δοκάρι.

Η Εθνική Ελλάδος βγήκε στην επίθεση προκειμένου να ισοφαρίσει το σκορ στα τελευταία λεπτά και οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στο 76' ο Πόχλμαν έκανε το 2-0 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάτερμπαχ έγραψε το τελικό 3-0.

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Παυλίδης (41' Αθανασακόπουλος), Μασούρας, Βουτσάς (41' Βρακάς), Φακής (60' Σερπέζης)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ουμπεχάουμ, Κάτερμπαχ, Μπουκουσού, Παπέλα (58' Μπραντ), Κράουμπ, Νταζάκου (72' Ειμπίλ), Μπατίστα-Μέιερ, Αιδώνης, Λοκ, Χάρτμαν (47' Πόχλμαν), Μπόργες.

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΜΑΤΣ ΓΚΟΛ
Γερμανία 4 2 (5-2)
Νορβηγία 4 2 (4-3)
Ελλάδα 3 2 (1-3)
Σκωτία 0 2 (1-3)

Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Γερμανία-Νορβηγία 2-2
Ελλάδα-Σκωτία 1-0

24/3
Σκωτία-Νορβηγία 1-2
Γερμανία-Ελλάδα 3-0

27/3
15:00 Σκωτία-Γερμανία
15:00 Νορβηγία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ