ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Εθνική Παίδων στο φινάλε της Elite Round

Ήττα για την Εθνική Παίδων στο φινάλε της Elite Round

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 0-1 στο φινάλε της Elite Round από την Ισλανδία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι καλύτερο χάνοντας και πέναλτι στη διάρκεια του ματς.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Παίδων στην Elite Round με τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να χάνουν 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ισλανδίας.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκούτζονσον στο 63΄. Παρά τη νίκη της η Ισλανδία έμεινε εκτός τελικής φάσης, καθώς στο άλλο ματς του ομίλου η Αυστρία επικράτησε 2-1 της Γαλλίας, κερδίζοντας έτσι μια θέση στα τελικά (η διοργανώτρια είχε προκριθεί από το δεύτερό της αγώνα).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς με τους Ισλανδούς και ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη καθώς ο Βοϊλης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 22', ενώ ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 49΄.

Ο Ουαλός διαιτητής της αναμέτρησης Ράιαν Στιούαρτ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Μαρκουλάκη, Χατζηδίμπα, Νούκαρη και Φίνσον.

Ισλανδία: Μπίμουσον, Ορν Φρίντρικσον, Πορόαρσον, Κρίστιανσον, Χάουκσον (52΄ Θορλάσιους), Ανταλστέινσον, Λιούμπιτιτς (58΄ Γκούτζονσον), Φίνσον, Κ. Κρίστινσον, Τζόνσον (68' Σίγκουρντσον), Τ. Γκούναρσον.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ιγκμπινόμπα (58΄Νεοφυτίδης), Δημητρίου (74΄ Αποστολάκης), Καμπετσής, Κωστανάσιος, Βοϊλης, Μαρκουλάκης (56΄ Νούκαρης), Μπούσης, Ξενιτίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής,Βασίλης Γεωργόπουλοςδήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συνολική τους προσπάθεια και παρουσία στο τουρνουά. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε και αυτό σίγουρα μας στεναχωρεί. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις. Είναι σημαντικό που τα παιδιά αποκόμισαν πλούσιες εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρόκειται για μια χαρισματική γενιά ποδοσφαιριστών με λαμπρό μέλλον μπροστά τους».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ