ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην Πορτογαλία

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην Πορτογαλία
Εθνική Ελπίδων ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στην Πορτογαλία η Εθνική Ελπίδων. Οι διεθνείς δέχτηκαν γκολ στο 53' από τον Ζέλσον Μαρτίνς, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017. (VIDEO)

Δύο παιχνίδια απομένουν για το τέλος των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει πρόκριση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 1-0 από την Πορτογαλία, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 53' ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Οι Ίβηρες είναι οι πρωτοπόροι του γκρουπ, αφού σε οκτώ ματς είναι αήττητοι (7 νίκες και 1 ισοπαλία) με 24-1 τέρματα. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έκανε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις. Για την Πορτογαλία έπαιξε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γκονσάλο Πασιένσια (αντικατέστησε στο 72' τον Ζότα).

Ο Βέλγος διαιτητής Νικολά Λαφόρζ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σεμέδο, Ρισβάνη, Χαρίση, Ιωαννίδη, Καρβάλιο. Επόμενοι αγώνες της Εθνικής στις 6 και 10 Οκτωβρίου με το Ισραήλ εκτός και την Ουγγαρία εντός έδρας, αντίστοιχα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ρουί Ζόρζε): Ζοέλ Κάστρο, Φιγκεϊρέδο, Ριμπέιρο, Φονσέκα, Σεμέδο, Νέβες, Φερνάντες, Ρ. Χόρτα, Ζότα (72' Γκονσάλο Πασιένσια), Α. Χόρτα (46' Ζοάο Καρβάλιο), Ζέλσον Μαρτίνς (62' Γκονσάλο Γουέδες).

ΕΛΛΑΔΑ (Α. Νικοπολίδης): Μπάρκας, Βούρος, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Πούγγουρας, Σιώπης, Χαρίσης (82' Ορφανίδης), Μυστακίδης, Μανθάτης (86' Κουλούρης), Ιωαννίδης, Α. Δώνης (65' Τσιλιανίδης).

* Στο άλλο ματς της ημέρας το Ισραήλ νίκησε 4-0 το Λιχτενστάιν.

Η βαθμολογία στο γκρουπ 4:

1. Πορτογαλία 22

2. Ισραήλ 15

3. Αλβανία 12

4. Ουγγαρία 11

5. Ελλάδα 10

6. Λιχτενστάιν 0

* Ο πρώτος περνάει στα τελικά.

** Ο δεύτερος θα δώσει playoffs.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ