ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα 4-0 της Ελπίδων και αποκλεισμός

Ήττα 4-0 της Ελπίδων και αποκλεισμός
Εθνική Ελπίδων ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από το Ισραήλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών του Euro 2017.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Εθνική Ελπίδων με τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να χάνουν με 4-0 εκτός έδρας από το Ισραήλ και να λένε οριστικά αντίο στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro 2017.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρχαν κάποιες λιγοστές μαθηματικές ελπίδες αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε το 2/2 στα παιχνίδια που απέμεναν με Ισραήλ και Ουγγαρία. Η ήττα από το Ισραήλ όμως μετέτρεψε σε διαδικαστικού χαρακτήρα την αναμέτρηση της Δευτέρας (10/10) με τους Ούγγρους.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρέταξε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με κάποιες αλλαγές, ίσως και γιατί ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει πολύ έως τώρα.

Η ομάδα του Ισραήλ όμως ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της Εθνικής Ελλάδος και νίκησε άνετα.

Το 1-0 έγινε στο 27' από τον Αλτμάν ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη. Στο 42' ο Δώνης έχασε την μπάλα σε φάση επίθεσης καθώς έπεσε για να πάρει φάουλ και οι παίκτες του Ισραήλ βγήκαν στην επίθεση με δυο πάσες, με την μπάλα να φτάνει στον Γκοζλάν ο οποίος βγήκε τετ α τετ.

Υπό την πίεση του Ρισβάνη πλάσαρε πάνω στον Χουτεσιώτη. Ο Γκοζλάν στάθηκε τυχερός όμως γιατί όχι μόνο πήρε την κόντρα αλλά και γιατί οι Ρισβάνης, Χουτεσιώτης συγκρούστηκαν και δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νικοπολίδης προσπάθησε να αλλάξει τα πλάνα του βγάζοντας τον Δώνη και πέρασε στη θέση του τον Ορφανίδη, χωρίς όμως η κίνηση αυτή να βελτιώσει την εικόνα της Εθνικής ομάδας.

Στο 55' οι Ισραηλινοί βρήκαν και τρίτο γκολ όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Χουτεσιώτης δεν υπολόγισε καλά, έκανε την έξοδο αλλά δεν βρήκε την μπάλα και ο Πέρετζ με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε και τον Ρισβάνη που προσπάθησε στην γραμμή να απομακρύνει.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιμίκας έκανε πέναλτι στον Ντάβιντοφ με τον Αλτμάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση του εύστοχα και να κάνει το 4-0.

Στη συνέχεια η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Εθνική ομάδα να χάνει μια-δυο ευκαιρίες αλλά να μένει στο μηδέν μέχρι την λήξη του αγώνα.

Ισραήλ: Ελκασλάσι, Σαρντάλ, Κέλτζενς, Χαμπάσι, Μπίτον, Λαβί (67' Ε'. Πέρετζ), Αλτμάν, Ντάβιντοφ (73' Μπαρσάζκι), Ντ. Πέρετζ, Οχανά (82' Νταβίντ), Γκοζλάν.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Βούρος, Πούγγουρας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Σιώπης, Χαρίσης, Μυστακίδης (60' Καραχάλιος), Δώνης (46' Ορφανίδης), Μασούρας, Κουλούρης (84' Μελικιώτης).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ