ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα 3-0 από την Πολωνία και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Ήττα 3-0 από την Πολωνία και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε με 3-0 από την Πολωνία και τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της στην Elite Round γνωρίζοντας φυσικά τον αποκλεισμό από την τελική φάση.

Δεύτερη βαριά ήττα σε τρία ματς για την Εθνική Παίδων που την Τετάρτη το βράδυ ηττήθηκε με 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας και αποκλείστηκε από την τελική φάση καθώς τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της στην Elite Round.

Οι Έλληνες διεθνείς στάθηκαν και άτυχοι στην διάρκεια της αναμέτρησης καθώς δυο φορές εκτέλεσαν πέναλτι και θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ αλλά ο Μρόζεκ τα απέκρουσε και τα δυο μην αφήνοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Η ομάδα της Πολωνίας από την αρχή της αναμέτρησης είχε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε μόλις στο 11' να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Τάμπις έδωσε στον Σκόρας ο οποίος έκανε το 1-0. Η Πολωνία συνέχισε να πιέζει και βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Πράσελικ στο 36'.

Στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 40', η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Λύρατζης που είχε ευστοχήσει στο ματς με την Ισπανία ανέλαβε την εσχάτη των ποινών αλλά ο Μρόζεκ απέκρουσε.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε δυο αλλαγές καθώς πέρασε τους Ντουμάνη και Γκαργκαλατζίδης στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πιο επιθετικό το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οι Έλληνες διεθνείς πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και στο 54' κέρδισαν και πάλι πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Γκαργκαλατζίδης ανέλαβε την εσχάτη των ποινών αλλά και πάλι ο Μρόζεκ το έπιασε κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Μρόζεκ, Κρολ, Γκραμπόβσκι, Ζαλέφσκι, Γαλουκέγιτς, Πράσελικ (59' Νορκόβσκι), Σκόρας, Σομπόλ (71' Βέλνιακ), Κιγιόρ, Ζουράβσκι, Τάμπις (54' Σβεντ).

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιμόπουλος, Αντζουλάς, Γαϊτανίδης, Κατσούκης (41' Ντουμάνης), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης (41' Γκαργκαλατζίδης), Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος (75' Τσερεγκώφ), Εμμανουηλίδης.

Στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία κέρδισε την Πορτογαλία με 2-0 και μετά τη νίκη της και επί της Πολωνίας πήρε την πρώτη θέση του ομίλου.

Η Βαθμολογία

1) Ισπανία 6
2) Πορτογαλία 4
3) Πολωνία 4
4) Ελλάδα 3

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ