ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η συγκινητική και απολαυστική "ανάκριση" του Καραγκούνη

Η συγκινητική και απολαυστική "ανάκριση" του Καραγκούνη

Δείτε τον Γιώργο Καραγκούνη, σχεδόν βουρκωμένο, να απαντάει στις ερωτήσεις των συμπαικτών του για το αντίο από την Εθνική, στην επιστροφή από τη Βραζιλία. Το αφοπλιστικό χαμόγελο στην ερώτηση του Φέτφα και η αντίδραση στην ατάκα του Τόρο ότι τον έχουν βαρεθεί!

Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Λάζαρος, Τζαβέλλας, Μόρας, Σάμαρης, Γκέκας, Φετφατζίδης, Γλύκος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος και Κονέ πήραν συνέντευξη από τον Γιώργο Καραγκούνη κατά τη διάρκεια της επιστροφής της Εθνικής από τη Βραζιλία. Θέμα, τι άλλο, από το αντίο του κάπτεν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν φανερά συγκινημένος από τις ερωτήσεις και σχεδόν είχε βουρκώσει απαντώντας για το αντίο του. Αποκάλυψε ότι φοβήθηκε περισσότερα το ματς με την Ισπανία το 2004, ενώ αντίθετα ήταν σίγουρος πριν τον αγώνα με τη Ρωσία το 2010.

Οι αναμετρήσεις που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι αυτές με την Κόστα Ρίκα και τη Γαλλία το 2004, ενώ σημείωσε πως "είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να σταματάς από την Εθνική. Δεν ξέρω πώς θα αντέξω χωρίς αυτή την ομάδα...".

Απολαυστικός ήταν ο Κάρα και στην ερώτηση του Φετφατζίδη για το αν θα πάει για προπόνηση την επομένη που θα σταματήσει την μπάλα. Σε γέλια ξέσπασε όταν ο Τοροσίδης του είπε: "Σε βαρεθήκαμε". Ενώ στο τέλος ζήτησε από τα παιδιά να διατηρήσουν το καλό κλίμα στην εθνική, ενώ χαρακτήρισε το τελευταίο ταξίδι του με την Εθνική ως απόλαυση!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ