ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών μας

Η κριτική των παικτών μας
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε δικαίως με 0-2 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη. Το Sport24.gr κρίνει την απόδοση των παικτών του Ρανιέρι.

Πολύ κακή εμφάνιση από την Εθνική και δίκαιη ήττα με 0-2 από τη Βόρεια Ιρλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016. Tο Sport24.gr κρίνει την απόδοση των διεθνών μας στην αναμέτρηση, η οποία κύλησε εφιαλτικά απ' την αρχή ως το τέλος.

Καρνέζης: Δεν φταίει στα δυο γκολ, ούτε είναι ο κύριος υπαίτιος της ήττας. Εντούτοις, δεν έκανε το κάτι παραπάνω, ούτε κάποια αξιοσημείωτη επέμβαση στο παιχνίδι. Έκανε απλά τα τυπικά και μέχρι εκεί.

Τοροσίδης: Είχαμε συνηθίσει τον αρχηγό σε καλύτερες εμφανίσεις από την αποψινή. Ειδικά, δε, αν θυμηθούμε τι έκανε σε προηγούμενα ματς, όπου ήταν πίσω, μπροστά, πάλευε με όλους και ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Παπασταθόπουλος: Χάνει τον Λάφερτι στην φάση του 6', ενώ σε καμία των περιπτώσεων δεν ενέπνεε την σιγουριά άλλων αγώνων και δεν πατούσε γερά στα πόδια του. Στο πρώτο γκολ της Εθνικής, ο Γουόρντ είναι μόνος του, ενώ υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις που το κεντρικό δίδυμο ήταν απών.

Μανωλάς: Η φάση που χάνει τον Λάφερτι στο δοκάρι του 45' είναι ενδεικτική της εμφάνισής του. Δεν είναι ότι πιέστηκε πολύ η Εθνική, αλλά στις περιπτώσεις που βγήκαν στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι, τα κενά ήταν πολλά. Κινήθηκε στη μετριότητα και αυτός.

Βύντρα: Βγήκε στο 16', έχοντας υποστεί τράβηγμα. Όχι βέβαια ότι είχε κάνει κάτι μέχρι εκείνο το σημείο.

Ταχτσίδης: Καμία σχέση η εικόνα του με αυτή λίγες ημέρες πριν απέναντι στη Φινλανδία. Είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, αλλά απέκρουσε ο Κάρολ. Περιμένουμε πολλά παραπάνω από τον άσο της Βερόνα, διότι μπορεί και το έχει δείξει. Αλλά όχι απόψε.

Μανιάτης: Έχει προβλήματα στο οργανωτικό κομμάτι, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Η μάχη του κέντρου δεν κερδήθηκε από την Εθνική, επομένως έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Είναι από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας, περιμένεις στη δύσκολη στιγμή να βγει μπροστά, αλλά δεν το έκανε (και) απόψε.

Καρέλης: Έχασε την καλύτερη φάση της Εθνικής στο πρώτο μέρος, όταν δεν πλάσαρε καλά, αν και πρόλαβε την έξοδο του Κάρολ. Μοιραίος σε αυτή την φάση, διότι θα μπορούσε να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα. Ένας παίκτης βέβαια με πολύ μέλλον στην Εθνική.

Σαμαράς: Σκιά του εαυτού του και μια ακόμη "χαμηλή πτήση". Ο Ρανιέρι τον εμπιστεύτηκε, αλλά δεν τον δικαίωσε για την επιλογή του αυτή. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και ντεφορμέ. Κάνει "μπαμ"...

Αθανασιάδης: Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε, αν και ήταν πιο ζωηρός από τον Μήτρογλου μπροστά. Προσπάθησε να βρει χώρους και να γίνει απειλητικός, αλλά δεν κατάφερε κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσε όμως να παίξει παραπάνω.

Μήτρογλου: Κακός ο Έλληνας φορ του Ολυμπιακού. Πήρε φανέλα βασικού, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι επί της ουσίας. Κινήθηκε σε "ρηχά νερά" για μια ακόμη φορά.

Σταφυλίδης: Ήταν δραστήριος στο πρώτο μέρος κυρίως, κατέβαινε συχνά, αλλά οι σέντρες του δεν ήταν καλές. Προσπάθησε, είχε διάθεση, αλλά όχι ουσία. Νέος είναι όμως, έχει μέλλον μπροστά του.

Σάμαρης: Μπήκε στο ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας. Η εμφάνισή του αποτέλεσε συνέχεια αυτής στο Ελσίνκι.

Σαλπιγγίδης: Ο φιλότιμος "Σάλπι" μπήκε στο ματς στα μέσα της επανάληψης μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει ουσιαστικό. Πάντα μαχητικός, προσπάθησε, αλλά πλέον η νίκη είχε κάνει "φτερά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ