ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η υπέροχη "PGE Arena" στο Γκντανσκ μέσα από το Sport24.gr

Η υπέροχη "PGE Arena" στο Γκντανσκ μέσα από το Sport24.gr

Στο γήπεδο που η Εθνική μας έπαιξε με τους Γερμανούς στα προημιτελικά του EURO 2012, θα διεξαχθεί και το φιλικό με την Πολωνία. Η υπέροχη "PGE Arena" μέσα από το Sport24.gr που βρίσκεται στο Γκντανσκ (VIDEO).

Σε αυτό το γήπεδο η Εθνική μας πάλεψε για την υπέρβαση με αντίπαλο την Γερμανία στην 8άδα του EURO 2012. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος που είχε στείλει στο καναβάτσο τους Ρώσους στη φάση των ομίλων, προσπάθησε να κάνει "κηδεία" στα "πάντσερ" του Γιοακίμ Λεβ. Εντέλει, το 4-2 έστειλε τους Γερμανούς στην 4άδα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τους Ιταλούς.

Η "PGE Arena" θα φιλοξενήσει ξανά αγώνα της "γαλανόλευκης", αυτή την φορά με την γηπεδούχο Πολωνία και θα είναι φιλικού χαρακτήρα. Ένα υπέροχο γήπεδο, καινούργιο, το οποίο είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό και από μέσα φαίνεται επιβλητικό. Αν είναι κατάμεστο και με δεδομένο πως οι Πολωνοί είναι... φωνακλάδες φίλαθλοι, μπορεί να δημιουργηθεί εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το Sport24.gr βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας και την Δευτέρα (15/6) έδωσε το παρών στην συνέντευξη Τύπου του Σέρχιο Μαρκαριάν και στα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης που ακολούθησε. Απολαύστε από μέσα το γήπεδο και μάλιστα από το ύψος του αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ