ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η σπουδαία "γαλανόλευκη" επίδοση του Τοροσίδη

10/10/2017 Greece vs Givraltar for the European Qualifiers group for World Cup Russia 2018, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
10/10/2017 Greece vs Givraltar for the European Qualifiers group for World Cup Russia 2018, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 10/10/2017 GREECE VS GIVRALTAR FOR THE EUROPEAN QUALIFIERS GROUP FOR WORLD CUP RUSSIA 2018, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (10/10) στο Φάληρο.

Η κεφαλιά του Βασίλη Τοροσίδη με την οποία άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ με 4-0, τον έκανε τον πρώτο αμυντικό στην ιστορία της γαλανόλευκης που φτάνει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε δύο μαζεμένα γκολ και έπιανε στην όγδοη θέση των σκόρερ όλων των εποχών τον Παναγιώτη Τσαλουχίδη.

Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που αλιεύσαμε από το twitter του soccerbase.gr

  • Ο Κώστας Μήτρογλου έφτασε τα 16 γκολ με την Εθνική Ανδρών και έπιασε στην όγδοη θέση των σκόρερ όλων των εποχών τον Παναγιώτη Τσαλουχίδη
  • Τα έξι γκολ του Κώστα Μήτρογλου σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η δεύτερη επίδοση Έλληνα παίκτη μετά τα 10 του Φάνη Γκέκα.
  • Μήτρογλου και Τοροσίδης έχουν πετύχει το 53% (8 στα 15) των γκολ της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
  • Ο Βασίλης Τοροσίδης έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ. Είναι ο 19ος που φτάνει τα 10.
  • Μόνο 4 παίκτες στην ιστορία της Εθνικής έχουν περισσότερα γκολ με το κεφάλι από τα 5 τουΤοροσίδη. Τσαλουχίδης, Χαριστέας, Γκέκας και Αναστό.
  • Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ο 28ος παίκτης που χρησιμοποιεί ο Σκίμπε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Κανένας δεν έχει παίξει σε όλα.

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ