ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η προπόνηση στη "National Arena" και οι σκέψεις Τσάνα

Η προπόνηση στη "National Arena" και οι σκέψεις Τσάνα

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς με τη Ρουμανία στην επιβλητική "National Arena". Οι σκέψεις του Τσάνα για το αρχικό σχήμα (videos, photos).

Πριν δυο χρόνια έκανε την τελευταία της προπόνηση στη "National Arena" πριν τον δεύτερο αγώνα μπαράζ με τη Ρουμανία για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πολλά άλλαξαν στο μεσοδιάστημα για την Εθνική ομάδα, η οποία στον αυριανό (7/9) αγώνα με τους Ρουμάνους είναι παντελώς αδιάφορη και δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του EURO 2016. Όταν έχεις... μηδέν νίκες σε επτά ματς, τότε δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις για οτιδήποτε παραπάνω,

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Νίκος Συριώδης

Η "γαλανόλευκη", θέλοντας και μη, αφήνει πίσω της τη (νέα) ήττα από τη Φινλανδία και κοιτάζει το επικείμενο παιχνίδι ως αφετηρία για να βρει την άκρη του νήματος και το φως στο τούνελ του μαρασμού που έχει περιέλθει. Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα προπονήθηκαν, έχοντας και καμιά 15αριά φιλάθλους στο πλάι τους, που δεν τους αφήνουν μόνους τους ούτε τώρα.

Η προπόνηση στη "National Arena" και οι σκέψεις Τσάνα

Η προπόνηση ήταν ανοικτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά, όπου έγιναν ορισμένες ασκήσεις και μετά οι διεθνείς έπαιξαν κορόιδο. Πριν ξεκινήσει το κομμάτι της τακτικής, οι πόρτες έκλεισαν και δεν μπορέσαμε να δούμε κάποιες από τις σκέψεις του ομοσπονδιακού προπονητή για το παιχνίδι. Πάντως, η λογική λέει πως δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Η προπόνηση στη "National Arena" και οι σκέψεις Τσάνα

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, αριστερά ο Χολέμπας, δεξιά ίσως δούμε τον Κίτσιου αντί του Βύντρα και στο κέντρο της άμυνας σίγουρος είναι ο Παπασταθόπουλος και στο πλάι του θα είναι πιθανότατα ο Μανωλάς. Εφόσον ξεκινήσει ο στόπερ της Ρόμα, τότε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα μετακινηθεί λίγο πιο μπροστά στο πλάι του Σάμαρη, με τον Τζιόλη να μένει εκτός. Ο Φορτούνης θα ξεκινήσει ξανά ως οργανωτής, στις πτέρυγες ο Καρέλης και ο Κονέ ή ο Φετφατζίδης, με τον Μήτρογλου στην κορυφή. Δεν πρέπει να αποκλείεται και κάποια άλλη κίνηση από τον Βοιωτό προπονητή, αφού υπάρχει το περιθώριο να... πειραματιστεί παραπάνω, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Στο μυαλό του υπάρχουν πολλές σκέψεις...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ