ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Η κριτική των παικτών της Εθνικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των Ελλήνων διεθνών στην ισοπαλία 1-1 με τη Βοσνία στο "Γ. Καραϊσκάκης". MVP της αναμέτρησης ο Τζαβέλλας.

Η Εθνική Ελλάδος με γκολ του MVP της Γιώργου Τζαβέλλα πήρε την ισοπαλία από την Βοσνία 1-1 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και το Sport24.gr κρίνει τους Έλληνες διεθνείς.

ΚΑΡΝΕΖΗΣ: Αρκετά καλή απόδοση του Καρνέζη, είχε αρκετές επεμβάσεις στα σουτ κυρίως του Τζέκο και στο γκολ που έφαγε από τον Πιάνιτς δεν φέρει ευθύνη. Εκεί ίσως στάθηκε και λίγο άτυχος με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του. Σταθερός και στις εξόδους του ενώ δεν είχε πρόβλημα και με την μπάλα στα πόδια.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Ο αρχηγός της Εθνικής αγωνίστηκε και στα 90' της αναμέτρησης ως δεξιός μπακ και δεν είχε πρόβλημα αμυντικά από τον Λούλιτς παρά μόνο σε ελάχιστες φάσεις. Επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει με τις επελάσεις τους χωρίς όμως να δημιουργήσει κινδύνους. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα βγήκε και αυτός στην επίθεση μπας και βοηθήσει με μια κεφαλιά ή μια ενέργεια του.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σε μέτρια στάνταρ κινήθηκε η απόδοση του Έλληνα αμυντικού. Ξεκίνησε κακά το ματς και ανέβηκε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο αλλά με την μπάλα κάτω δεν ήταν καλός χάνοντας αρκετές φορές τον Τζέκο. Αντίθετα στο ψηλό παιχνίδι τα πήγε πάρα πολύ καλά. Άφησε την Εθνική με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας σε μια φάση που δεν είχε λόγο να εμπλακεί και στέρησε από την Εθνική το αριθμητικό πλεονέκτημα.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους καλύτερους της Εθνικής Ελλάδος στο παιχνίδι με τους Βόσνιους. Ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και πολύ καλός όσες φορές του έφυγε ο Τζέκο στην πλάτη μπόρεσε και τον πρόλαβε. Μόνο του λάθος το φάουλ που δίνει σε καλό σημείο στο γκολ του Πιάνιτς. Προσπαθούσε να βοηθήσει και επιθετικά είτε κουβαλώντας την μπάλα είτε ανεβαίνοντας στα στημένα.

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: Ο καλύτερος της Εθνικής Ελλάδος κυρίως για το γκολ που πέτυχε στο 95' της αναμέτρησης και έδωσε την ισοπαλία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Έπαιξε σε όλο το ματς, αρχικά ως αριστερό μπακ και εν συνεχεία μετά την αποβολή του Παπαδόπουλου ως στόπερ. Τα πήγε καλά αμυντικά και δεν είχε πρόβλημα ενώ και επιθετικά ως μπακ προσπάθησε να βοηθήσει. Ο "κεραυνός" του στο 95' λύτρωσε την Ελλάδα και αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε την Εθνική Ελλάδος. Φάνηκε επηρεασμένος από την έλλειψη αγώνων και τον τραυματισμό του και δεν είχε τα τρεξίματα που απαιτούνται για ένα τέτοιο ματς. Ναι μεν έκοψε αρκετές μπάλες αλλά έκανε και πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Αντικαταστάθηκε στο 60' από τον Γιαννιώτα για να γίνει πιο επιθετική η εθνική.

ΣΑΜΑΡΗΣ: Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο που επανήλθε στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του. Έπαιξε και στα 90' της αναμέτρησης έχοντας αρκετές σωστές τοποθετήσεις και κλέβοντας μπάλες. Και αυτός όμως είχε πρόβλημα σε κάποιες μεταβιβάσεις του. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κάλυψε πολλούς χώρους, βρέθηκε μέχρι και στην θέση του δεξιού μπακ για να βοηθήσει την Εθνική.

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ: Πολύ καλός ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ελλάδος. Έπαιξε σε τρεις διαφορετικές θέσεις στην διάρκεια του αγώνα βοηθώντας τα μέγιστα. Ξεκίνησε ως μεσοεπιθετικός, στη συνέχεια έπαιξε ως αμυντικό χαφ και στο τέλος ως αριστερό μπακ. Και στις τρεις θέσεις είχε αρκετές καλές προσπάθειες και ήταν από τους διακριθέντες.

ΜΑΝΤΑΛΟΣ: Δεν φάνηκε τόσο πολύ στο παιχνίδι και η απόδοση του κυμάνθηκε σε ρηχά νερά. Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και έκανε και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Συνδυάστηκε δυο-τρεις φορές καλά με τον Φορτούνη αλλά μόνο αυτό. Αντικαταστάθηκε από τον Καρέλη στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Καλή απόδοση από τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού. Η μπάλα περνούσε συνέχεια από τα πόδια του και αν και ήταν καλά κλεισμένος προσπαθούσε να βρει χώρους για να σπάσει την μπάλα ή να απειλήσει. Είχε ένα σουτ στο δοκάρι στο 54' που στάθηκε άτυχος και σίγουρα αν εκεί γινόταν το 1-1 τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Πάλεψε μέχρι το τέλος να βοηθήσει την Εθνική να φτάσει στην ισοφάριση.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να μην απειλήσει πολλές φορές την αντίπαλη εστία. Είχε μια πολύ καλή στιγμή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους που θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά νικήθηκε από τον Μπέγκοβιτς. Στο δεύτερο μέρος πήρε περισσότερες μπάλες αλλά και πάλι δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Μπήκε στο 60' αντί του Μανιάτη για να απειλήσει περισσότερο η Εθνική αλλά πήρε την μπάλα στα πόδια του 4-5 φορές χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Έπαιξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης αντί του Μάνταλου και δεν μπορεί να κριθεί.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Τα γκολ στο Ελλάδα - Βοσνία
"Τρελάθηκαν" οι διεθνείς στο γκολ του Τζαβέλλα, ο Μανιάτης "σούταρε" στον πάγκο
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ