ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Εθνική INTIME SPORTS

Άλλη μια ήττα για την Εθνική, αυτή τη φορά από τη Φινλανδία (0-1). Το Sport24.gr "σκανάρει" τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι απέτυχαν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, σε μια ακόμα εφιαλτική βραδιά.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα για την Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016. Ήταν η σειρά των Φινλανδών να αλώσουν το "Γ. Καραϊσκάκης". Το Sport24.gr "κρίνει" τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που συνεχίζουν χωρίς νίκη στον όμιλο.

ΚΑΡΝΕΖΗΣ: Θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο πρώτο μισό "καρδιοχτύπησε" μόνο στην κεφαλιά του Σπαρβ, που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στο γκολ που δέχτηκε δεν φέρει καμία ευθύνη, καθώς ο Πογιάνπαλο από τη θέση που βρέθηκε τον "σκότωσε".

ΒΥΝΤΡΑ: Όπως και ο Χολέμπας, τον περισσότερο χρόνο τον... περνούσε από τη σέντρα και προς την περιοχή της Φινλανδίας. Οι περισσότερες σέντρες του δεν ήταν καλές, ενώ καθυστερούσε να κοντρολάρει σωστά τη μπάλα. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η κεφαλιά του στο 6ο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στην πρώτη καλή στιγμή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Μαχητικός, δεν έχασε σε προσωπική μονομαχία, όποτε κλήθηκε να σηκωθεί στον αέρα. Στο γκολ της Φινλανδίας, βέβαια, ο Ρινγκ τον ντρίμπλαρε και τον άδειασε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Σαντίκ και ακολούθως στον σκόρερ Πογιάνπαλο.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Σε αυτόν κόντραρε η μπάλα, προτού φτάσει στον σκόρερ Πογιάνπαλο. Δεν είναι ότι φταίει, αλλά στάθηκε άτυχος. Από εκεί και πέρα δεν είχε δύσκολο έργο, μια και στο μεγαλύτερο διάστημα η μπάλα παιζόταν στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που άφηνε την άμυνα για να βγει μπροστά.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Πολύ συχνές οι προωθήσεις του Χοσέ Χολέμπας από την αριστερή πλευρά. Απέφυγε το σοβαρό λάθος στην άμυνα. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιζε από τη μέση και μπροστά, παρότι τοποθετήθηκε στο άκρο της άμυνας. Πραγματοποίησε σωστές σέντρες, στην καρδιά των φινλανδικών μετόπισθεν, αλλά καμία δεν αξιοποιήθηκε. Του δίνουμε τον τίλο του καλύτερου παίκτη της Εθνικής μας.

ΤΖΙΟΛΗΣ: Ήταν ο ποδοσφαιριστής από τον ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις. Το πάλεψε στη μεσαία γραμμή, χωρίς να κάνει κάποια ενέργεια που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στον αντίπαλο. Απλά σίγουρες πάσες στον συμπαίκτη που έβλεπε ξεμαρκάριστο. Μέχρι εκεί.

ΣΑΜΑΡΗΣ: Λίγα πράγματα από τον χαφ της Μπενφίκα. Όπως και ο Τζιόλης επιχειρούσε να φτιάξει παιχνίδι, ενώ όταν βρέθηκε σε θέση να σουτάρει δεν κατάφερε να βρει στόχο.

ΑΡΑΒΙΔΗΣ: Αντικαταστάθηκε στο 67' από τον Κονέ. Στο πρώτο μέρος βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή του Φινλανδού γκολκίπερ, αλλά κατέστη ανέφικτο να στείλει τη μπάλα στην εστία. Η Εθνική προσπάθησε να παίξει από την πλευρά του στο πρώτο 45λεπτο, αλλά χωρίς να δει... φως. Δεν μπόρεσε να προσφέρει.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μαζί με τον Χολέμπας ήταν οι καλύτεροι της Εθνικής μας. Με κάθετες πάσες θέλησε να "τρυπήσει" την άμυνα της Φινλανδίας. Στο δεύτερο μέρος ο Τσάνας τον πέρασε από τον άξονα στο αριστερό άκρο, αλλά εκεί δεν μπόρεσε να προσφέρει αρκετά. Όσο περνούσε η ώρα κουράστηκε πολύ και έπεσε η απόδοσή του.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μήτρογλου, δίχως να το επιτύχει στον επιθυμητό βαθμό. Η αντικατάστασή του ήταν μάλλον λογική κίνηση. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πήρε μερικά φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά.

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ: Καλά κλεισμένος από τους Φινλανδούς ο φορ της Εθνικής μας. Όποτε πήρε τη μπάλα στα πόδια έπεφταν αμέσως επάνω του δυο και τρεις Σκανδιναβοί. Αναγκάστηκε να βγει αρκετές φορές έξω από την περιοχή για να ξεμακαριστεί. Δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά σε καμία στιγμή του παιχνιδιού.

ΚΟΝΕ: Στο 68' αντικατέστησε τον Αραβίδη και μπήκε ορεξάτος. Επιχείρησε να κάνει αυτό που δεν έκαναν οι υπόλοιποι. Να παίξει το ένας εναντίον ενός, δηλαδή. Οι προσπάθειές του δεν καρποφόρησαν.

ΦΟΥΝΤΑΣ: Μπήκε στο 77' αντί του Καρέλη. Είχε διάθεση, αλλά έως εκεί. Δεν έκανε καμία ενέργεια που να προβληματίσει ή ανησυχήσει τους αντιπάλους.

ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο αντί του Σάμαρη. Στο 92' εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση, αλλά ο Χράντεκι μπλόκαρε σταθερά. Δεν πρόλαβε να δείξει πράγματα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ