ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των διεθνών μας

Η κριτική των διεθνών μας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα νίκησε 4-1 το Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των Ελλήνων παικτών.

Με ένα εκρηκτικό φινάλε στο πρώτο μέρος, η Εθνική μας ομάδα έφτασε εύκολα στο 4-1 απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ και μπήκε νικηφόρα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των Ελλήνων παικτών.

Καρνέζης: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε από τον Γουόκερ, έστω και αν δεν έκανε κίνηση προς την μπάλα. Έκανε μια όμορφη επέμβαση στο 50' και ήταν σταθερός στις άλλες στιγμές που χρειάστηκε να επέμβει.

Τοροσίδης: Έβαλε ένα γκολ, ενώ από δική του σέντρα προήλθε το αυτογκόλ του Βάισμαν. Κατέβαινε μπροστά, ήταν ορεξάτος, προσπάθησε πολύ, αλλά στο β' μέρος ξεχνιόταν και έβγαιναν επιθέσεις από την ζώνη ευθύνης του. Ανασταλτικά θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα, αλλά και πάλι ήταν μια βραδιά που πάλεψε αρκετά ο Τόρο.

Μανωλάς: Έσωσε με τάκλιν ένα επιπόλαιο λάθος του Σάμαρη, είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις σε επιθέσεις των γηπεδούχων, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα συνεννόησης με τον Παπασταθόπουλο και οι παίκτες του Γιβραλτάρ έκαναν ευκαιρίες. Δεν ήταν μια καλή βραδιά για τον σέντερ μπακ της Ρόμα.

Παπασταθόπουλος: Δεν τα πήγε καλά ο Πάπα, ξέροντας τα υψηλά αγωνιστικά του στάνταρ. Το δίδυμο με τον Μανωλά δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν βάλει και άλλα γκολ. Με καλύτερους αντιπάλους απόψε, θα είχε μεγαλύτερα προβλήματα.

Τζαβέλλας: Νικήθηκε από τον Γουόκερ στο γκολ των γηπεδούχων. Έφαγε την προσποίηση και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό του να εκτελέσει τον Καρνέζη. Μπορεί πολύ καλύτερα ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος προερχόταν από καλό ματς με την Ολλανδία.

Σάμαρης: Έκανε δυο αβίαστα λάθη στο πρώτο μέρος που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο κεντρικός μέσος της Μπενφίκα, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ουτε στο επιθετικό κομμάτι βοήθησε ιδιαίτερα, ούτε κατάφερε να ελέγξει το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μανιάτης: Καλύτερος από τον Σάμαρη απόψε στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε. Έτρεξε πολύ, έδωσε μάχες, πάλεψε, είχε διάθεση ήταν από τις θετικές παρουσίες της Εθνικής μας.

Μάνταλος: Βγήκε στο 62', παραχωρώντας την θέση του στον Γιαννιώτα. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη από τον αρχηγό της ΑΕΚ, ο οποίος μπορεί να κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

Φορτούνης: Έβαλε το τρίτο γκολ της Εθνικής μας, είχε και κάποιες άλλες φάσεις, σε μια αρκετά καλή βραδιά. Βλέποντας τις χαμηλές του "πτήσεις" μέχρι τώρα στη σεζόν, ήταν θετικός ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. Από τα δικά του πόδια περνούσαν οι περισσότερες μπάλες και ανταποκρίθηκε στο ρόλο του. Μεσοεπιθετικά δεν πήγε άσχημα η Εθνική μας.

Μπακασέτας: Έπαιζε κυρίως στα αριστερά, μια θέση που δεν έχει συνηθίσει και δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά. Προσπάθησε όμως, είχε και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 4'. Δεν ξεχώρισε, όμως σίγουρα προσπάθησε για το καλύτερο. Θα δούμε καλύτερα ματς από το φετινό απόκτημα της ΑΕΚ.

Μήτρογλου: Πολύ καλός ο φορ της Μπενφίκα. Έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ στο 10ο λεπτό και συμμετείχε σε άλλα δυο. Μια μεστή και γεμάτη εμφάνιση από τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος βρίσκει δίχτυα και αυτό είναι ευχάριστο.

Γιαννιώτας: Έπαιξε ένα μισάωρο και έβγαλε πάλι πολύ διάθεση, είχε δυο καλές στιγμές για να σκοράρει, αν και κάποιες μεταβιβάσεις του από τα δεξιά θα μπορούσαν να ήταν καλύτερες. Πάντως, έδωσε συνέχεια στην καλή του εικόνα με την Ολλανδία και κερδίζει πόντους.

Τζιόλης: Μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα που όλα είχαν κριθεί. Προσπάθησε όμως να μαζέψει το κέντρο και να κάνει αυτά που ήθελε ο προπονητής του. Δεν ήταν καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα, αφού πλέον το ματς είχε ανοίξει και οι άμυνες είχαν χαλαρώσει.

Βέλλιος: Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο, έψαξε το γκολ, είχε μια καλή ευκαιρία ο φορ της Νότιγχαμ, ο οποίος και σε 1-2 ακόμη περιπτώσεις ήταν απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων που τον "ένιωσαν" στην περιοχή τους, δεν πέρασε απαρατήρητος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ