ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η "κουτσουρεμένη" αποστολή της Ελπίδων για το Κατάρ

Η "κουτσουρεμένη" αποστολή της Ελπίδων για το Κατάρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το φιλικό παιχνίδι με το Κατάρ, απ' την οποία απουσιάζουν αρκετοί βασικοί λόγω... Κυπέλλου.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική Ελπίδων στον φιλικό αγώνα με το Κατάρ στις 20 Δεκεμβρίου (15:00) στην Ντόχα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης ανακοίνωσε την αποστολή απ' την οποία απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όπως είναι, μεταξύ άλλων, οι Θανάσης Ανδρούτσος, Ευθύμης Κουλούρης, Κώστας Γαλανόπουλος, Λάζαρος Λάμπρου και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι η ΕΠΟ όρισε τους αγώνες Κυπέλλου, την πρώτη αγωνιστική της 3ης φάσης, το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου, πάνω στο φιλικό δηλαδή, με αποτέλεσμα πολλοί εξ αυτών να βρίσκονται εκτός κλήσεων, αφού θα πρέπει να είναι στην αποστολή των ομάδων τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Νικοπολίδης να καλέσει κυρίως ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκε στη Football League, αλλά και στο εξωτερικό, όπως ο Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά η αποστολή: Αστράς, Θεοδωράκης, Μαρκοπουλιώτης, Μουστακόπουλος, Παρράς, Βαφέας, Στάικος, Τσελεπίδης, Πινιώτης, Μωραΐτης, Αναστασίου, Σ. Λάμπρου, Μίγγος, Μαζουλουξής, Μεληκιώτης, Μπαστιάνος, Βρουσάι, Βέργος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ