ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ίντερ των Μουρίνιο και Ζανέτι απέναντι στην Ελλάδα του 2004!

Η Ίντερ των Μουρίνιο και Ζανέτι απέναντι στην Ελλάδα του 2004!

Η Ίντερ των Μουρίνιο, Ζανέτι, Ετο'ό και Μπαλοτέλι που κατέκτησε το Champions League το 2010 θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας του Euro 2004 σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο τον Ιούνιο.

Λάμψη αστέρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχει η φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στο "Παγκρήτιο Στάδιο" του Ηρακλείου, ανάμεσα στην Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010 και την Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Από την πλευρά των "νερατζούρι" παρόντες αναμένεται να είναι ο Πορτογάλος τότε τεχνικός τους, Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και οι Χαβιέρ Ζανέτι, Ντιέγκο Μιλίτο, Ουάλτερ Σαμουέλ, Σαμουέλ Ετο'ό, Μάριο Μπαλοτέλι, Γουέσλι Σνάιντερ, Λούσιο και Μάικον.

Στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, θα καθίσει φυσικά ο Ότο Ρεχάγκελ, ενώ θα συμμετάσχουν και οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας και Άγγελος Μπασινάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

"Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοζέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού"!

Photo credits: Eurokinissi, AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ