ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ευχή του ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδας

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Εθνική, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στο πλευρό της Εθνικής, ενόψει των αναμετρήσεών της με Εσθονία και Βέλγιο.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Πέμπτη (31/8) την Εσθονία και την Κυριακή (3/9) το Βέλγιο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχήθηκε καλή τύχη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η ανακοίνωση: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται πάντα κοντά στην Εθνική μας ομάδα και την υποστηρίζει με όσα μέσα διαθέτει, στη προσπάθεια που καταβάλει για πρόκριση στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ενόψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με Εσθονία και Βέλγιο, εύχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας ‘καλή επιτυχία’ και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη όλα τα μέλη του, αφού υπάρχει η βεβαιότητα πως για ακόμη μία φορά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε οι Έλληνες φίλαθλοι να αισθανθούν υπερήφανοι.

Το μυαλό και η σκέψη όλων μας θα είναι σήμερα και την Κυριακή στο ¨Γ. Καραϊσκάκης¨, με την απόλυτη πεποίθηση πώς σε δύσκολους για την χώρα καιρούς, οι διεθνείς μας και το τεχνικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» θα επιτελέσουν ξανά το καθήκον τους. Εθνική Ελλάδος, καλή επιτυχία…".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ