ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική Ελπίδων νίκησε 3-1 την Ουκρανία

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ / ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Καραχάλιος, Εθνική Ελπίδων EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 3-1 της Ουκρανίας στο τουρνουά "Βαλερί Λομπανόβσκι" και κατέλαβε την τρίτη θέση. Σκόρερ οι Κυριακόπουλος - Κωτσόπουλος, το 2-1 είχε γίνει με αυτογκόλ.

Με νίκη 3-1 επί της Ουκρανίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Βαλερί Λομπανόβσκι η Εθνική ομάδα των Ελπίδων και κατέλαβε έτσι την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον Κυριακόπουλο, αλλά επτά λεπτά αργότερα οι Ουκρανοί ισοφάρισαν

Η Ελλάδα ανέκτησε το προβάδισμα στο 30' με αυτογκόλ των Ουκρανών. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωτσόπουλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

ΕΛΛΑΔΑ:Κότσαρης, Σβαρνάς, Κατράνης, Ευαγγέλου, Φασίδης, Νάτσος (60' Στάικος), Καραχάλιος, Γιούσης (60' Μασούρας), Μπουζούκης (46' Βασιλούδης), Κυριακόπουλος (70' Χατζηγιοβάννης), Μωραΐτης (70' Κωτσόπουλος).

* Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σλοβενία νίκησε 2-0 το Ισραήλ και κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη, με δεύτερο το Ισραήλ, τρίτη την Ελλάδα και τέταρτη τη διοργανώτρια Ουκρανία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ