ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική αλλάζει

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αρκετά διαφοροποιημένη αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική στο αποψινό φιλικό (21:00) με την Αίγυπτο στη Ζυρίχη. Δείτε ποιους σκέφτεται να κατεβάσει ο Μίχαελ Σκίμπε.

Με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ ο Μίχαελ Σκίμπε έβαλε τους λεγόμενους βασικούς του, όμως κόντρα στην Αίγυπτο απόψε το βράδυ (27/03, 21:00) στη Ζυρίχη αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά το αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Άλλωστε, ο Γερμανός θέλει να δει πράγματα μέσα από τα φιλικά και δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες ακόμα, προτού μπει η ομάδα στην διαδικασία του Nations League και των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας προτίθεται να βάλει παίκτες στο "Letzigrund Stadion" που είτε δεν έπαιξαν πολύ είτε δεν πήραν καθόλου χρόνο την περασμένη Παρασκευή (23/3) απέναντι σε έναν επίσης μουντιαλικό αντίπαλο. Το ίδιο είναι και η Αίγυπτος του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, η οποία θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας απέναντι στη διοργανώτρια χώρα, τη Σαουδική Αραβία και την Ουρουγουάη.

Όσο και αν ο Σκίμπε δεν συνηθίζει στις προπονήσεις να δείχνει 11άδα, φαίνεται πως θα δούμε άλλη Εθνική σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Θέλει να δει και τους άλλους παίκτες, να πάρει μια γεύση απ' αυτούς σε συνθήκες αγώνα και να τσεκάρει το βαθμό προσαρμογής σε αυτά που ζητάει στο χορτάρι. Η γαλανόλευκη θα έχει μόλις δυο ακόμη καλοκαιρινά φιλικά κόντρα στο Ιράν των Μασούντ, Χατζισαφί και Ανσαριφάντ και στη Σαουδική Αραβία, μέχρι να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς.

Το σύστημα βέβαια δεν θα αλλάξει, αφού θα επιμείνει στον έναν επιθετικό με διάταξη 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης διεκδικεί θέση στο τέρμα, ο Σταφυλίδης αριστερά, ο Μπακάκης δεξιά, με τους Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, αν δεν προτιμήσει πάλι τον Μανωλά δίπλα στον "Πάπα". Οι Ταχτσίδης και Κουρμπέλης διεκδικούν θέση δίπλα στον Ζέκα, εκτός αν ο Σκίμπε τούς βάλει μαζί στον άξονα, με τους Δώνη και Μπακασέτα στις πτέρυγες και έναν εκ των Πέλκα ή Φορτούνη πίσω από τον Καρέλη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ