ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΠΟ στο πλάι των τριών διεθνών

Η ΕΠΟ στο πλάι των τριών διεθνών
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο team manager της Εθνικής, Βαγγέλης Μαχαίρας, θα βρεθεί στη Βουδαπέστη για να δει τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη, ταξίδι του "Κάρα" στη Βερόνα.

Με δελτίο Τύπου, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως ο ο team manager της Εθνικής, Βαγγέλης Μαχαίρας, θα βρεθεί στη Βουδαπέστη για να δει τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη μετά το τροχαίο που είχαν, ανέφερε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης θα κάνει ταξίδι στη Βερόνα τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης μεταβαίνει αυτή την ώρα στην Βουδαπέστη ο team manager της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Βαγγέλης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην ουγγρακή πρωτεύουσα σε μία ώρα.

Στο μεταξύ, από το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ελληνικής πρεσβείας στην Ουγγαρία, καθώς επίσης με την Π.Ο. Ουγγαρίας. Οι Βαγγέλης Μόρας, Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκονται ήδη στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ελληνική αποστολή, ενώ ο Γιάννης Φετφατζίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβεί στην Βερόνα, όπου θα επισκεφθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ