ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΠΟ "πετάει το μπαλάκι" στον Σούστερ

Η ΕΠΟ "πετάει το μπαλάκι" στον Σούστερ
INTIME SPORTS

Ευθύνες στον Μπερντ Σούστερ για το "ναυάγιο" στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις επέρριψε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Νικοπολίδης αντί Τσάνα στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων.

"Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει", ανέφερε αρχικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας και τη μη επίτευξη συμφωνίας με τον Σούστερ , και προσθέτει:

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών".

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρεθεί οριστικά στην Εθνική Ελπίδων στη θέση του Κώστα Τσάνα. Πλέον η αναζήτηση τεχνικού για τον πάγκο της Εθνικής ξεκινάει από την αρχή. Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Αντώνη Νικοπολίδη ως προπονητή της Εθνικής Ελπίδων με τον κ. Μιχάλη Ιορδανίδη ως άμεσο συνεργάτη του. Επιπλέον, αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Γκούμα, που παραμένει προπονητής της Εθνικής Νέων ενώ αποφασίστηκε η πρόσληψη του κ. Σπύρου Λιβαθηνού ως άμεσου συνεργάτη του".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ