ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενδεκάδα της Εθνικής με την Ουγγαρία

Η ενδεκάδα της Εθνικής με την Ουγγαρία
Εθνική Ελλάδος INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Σέρχιο Μαρκαριάν για το αποψινό (21:45) κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής στη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πολύ κρίσιμο αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2016. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν κατέληξε στο βασικό σχήμα που θα τεθεί αντιμέτωπο με τους Μαγυάρους.

Η ενδεκάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Αθανασιάδης.

Κάτω από τα γκολπόστ, λοιπόν, ο Καρνέζης. Στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Σταφυλίδης και δεξιά ο Τοροσίδης. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα είναι ο ''καθαρός'' αμυντικός χαφ, Σάμαρης και Κονέ θα είναι στον άξονα, δεξιά στην επίθεση ο Φετφατζίδης, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Στον πάγκο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι οι εξής παίκτες: Βελλίδης, Καπίνο, Μπακάκης, Σιόβας, Βύντρα, Λαγός, Φορτούνης, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Γιάννου, Γιαννιώτας, Καρέλης.

Πατήστε ΕΔΩ και μπείτε στο live της αναμέτρησης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ