ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ενδεκάδα της Ελλάδας στη ρεβάνς με την Κροατία

ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΗΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)(ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΗΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ)(ICONPRESS/ICONPRESS) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Η Ελλάδα καλείται να πετύχει ένα θαύμα στη ρεβάνς με την Κροατία στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι έντεκα που εμπιστεύτηκε ο Μίχαελ Σκίμπε στο βασικό σχήμα της εθνικής.

Η ήττα με σκορ 4-1 στο Ζάγκρεμπ δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, εντούτοις η Ελλάδα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει στη ρεβάνς του Φαλήρου, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018.

Ο Σκίμπε προχώρησε σε κάμποσες αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση στο "Maksimir". Μανιάτης, Τζαβέλλας, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης, Φορτούνης και Σάμαρης έμειναν εκτός βασικού σχήματος, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Γερμανός τεχνικός διαφοροποίησε κατά 6/11 τις επιλογές του για τη ρεβάνς.

Το εγχείρημα κάλλιστα θα μπορούσε έχει την ταμπέλα του "mission impossible" και αυτοί που πρωταγωνιστούν είναι οι έντεκα που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για το βασικό σχήμα της Ελλάδας στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Τζιόλης, Ταχτσίδης, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Μήτρογλου είναι οι παίκτες που θα βρεθούν απέναντι στους Κροάτες με τη σέντρα στο Φάληρο.

Με τον Τοροσίδη να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μανωλά στην καρδιά της οπισθοφυλακής. Ο Ρέτσος θα είναι αριστερός μπακ, με τους Τζιόλη και Ταχτσίδη σίγουρα στον άξονα. Ανάλογα με την διάταξη θα διαμορφωθεί και ο ρόλος που θα έχουν στον αγωνιστικό χώρο οι Μπακασέτας και Ζέκα, με τον Χριστοδουλόπουλο σίγουρα στο πλάι και τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ