ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αντίδραση του Χολέμπας μετά το ματς με τη Β. Ιρλανδία

Η αντίδραση του Χολέμπας μετά το ματς με τη Β. Ιρλανδία
INTIME SPORTS

Αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής στο Μπέλφαστ ο Χρήστος Αραβίδης προσπάθησε να πείσει τον Χοσέ Χολέμπας να τον ακολουθήσει και να πάνε μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς προς το μέρος των Ελλήνων οπαδών. Δείτε το video.

Ένα θέμα που προκάλεσε έντονες συζητήσεις μετά την ήττα 3-1 της Εθνικής ομάδας από τη Βόρεια Ιρλανδία το βραδυ της Πέμπτης ήταν η αντίδραση του Χοσέ Χολέμπας και το αν τελικά πέταξε εκνευρισμένος τη φανέλα του, γεγονός που διέψευσε από την πλευρά της -μέσω ανακοίνωσης- η ΕΠΟ.

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video (πλάνα από την κάμερα της NOVA) το οποίο έρχεται να "φωτίσει" λίγο την όλη υπόθεση, καθώς σε αυτό διακρίνεται η προσπάθεια του Αραβίδη να πείσει τον Χολέμπας να πάει μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς στους Έλληνες οπαδούς.

Στο video φαίνεται πως παρά την επιμονή του φορ της ΑΕΚ, ο άσος της Γουότφορντ δεν τον ακολουθεί καθώς παραμένει εκνευρισμένος από την ήττα και επιλέγει να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Η αντίδραση του Χολέμπας μετά το ματς με τη Β. Ιρλανδία
INTIME SPORTS

Ο Αραβίδης βλέποντας πως δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη επιστρέφει προς το μέρος των υπολοίπων διεθνών, με τον Χολέμπας από την πλευρά του να κρατάει στα χέρια του τη φανέλα της Εθνικής καθόλη τη διάρκεια του εν λόγω video.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ