ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ανάρτηση του Χολέμπας για την αποχώρηση απ' την Εθνική

Η ανάρτηση του Χολέμπας για την αποχώρηση απ' την Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Χολέμπας, με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί απ' την Εθνική Ελλάδας, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους για την στήριξη.

Η απόφαση του Χοσέ Χολέμπας να αποσυρθεί απ' την Εθνική Ελλάδας αποτέλεσε το πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες. Ο 32χρονος μπακ γνωστοποίησε, μέσω επιστολής στον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε, πως αποχωρεί απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκειμένου να δώσει χώρο σε νεότερους ποδοσφαιριστές.

Παρ' όλα αυτά, την Πέμπτη (13/10), ο έμπειρος άσος, με ανάρτησή του στο facebook, τόνισε πως ο βασικός λόγος που αποφάσισε να αποσυρθεί απ' την Εθνική είναι για να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γουότφορντ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την στήριξη τα τελευταία 5 χρόνια.

Η ανάρτηση:

"Γεια σας παιδιά,

Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε ήδη διαβάσει για την απόσυρσή μου από την Εθνική Ελλάδας απ' τα ΜΜΕ και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι αλήθεια. Μετά από πέντε χρόνια έφτασα στο συμπέρασμα ότι είναι η ώρα να επικεντρωθώ περισσότερο στις προκλήσεις στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.

Είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι της ζωής μου, με πολλά πάνω και κάτω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εμπειρίες που είχαμε μαζί, κυρίως στη Βραζιλία το 2014. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη".

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χολέμπας: "Τιμή μου που εκπροσώπησα την Ελλάδα"
Ευχαρίστησε τον Χολέμπας η ΕΠΟ
Ο Χολέμπας δεν εμπιστεύεται κανέναν
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ