ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η 11άδα της Πολωνίας, εκτός αποστολής ο Λεβαντόφσκι

Η 11άδα της Πολωνίας, εκτός αποστολής ο Λεβαντόφσκι

Ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Άνταμ Ναβάλκα, αποφάσισε για την 11άδα της ομάδας του στο φιλικό με την Ελλάδα, εκτός αποστολής ο Λεβαντόφσκι και άλλοι επτά.

Τους 11 εκλεκτούς του για το φιλικό της Τρίτης (16/6, 21:45) με την Εθνική μας ομάδα γνωστοποίησε ο προπονητής της Πολωνίας στην συνέντευξη Τύπου στην "PGE-Arena" του Γκντανσκ.

Ο Άνταμ Ναβάλκα άφησε οκτώ παίκτες εκτός αποστολής, μεταξύ αυτών και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός φορ, ο οποίος είχε παίξει με την Γεωργία, δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική μας όπως και οι Φαμπιάνσκι, Πίστσεκ, Κρικόβιακ. Επίσης, ο Κοβνάτσκι έμεινε εκτός και οι τρεις της Λέγκια, Γιοντλόβιεκ, Μπρος, Κούχαρτσικ, που τους ζήτησε πίσω ο προπονητής τους.

Στο 4-2-3-1 των γηπεδούχων, ο Μπόρουτς θα είναι βασικός τερματοφύλακας (στο δεύτερο θα παίξει ο Σέζνι), δεξιός μπακ ο Τσιόνεκ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γκλικ, Πάζνταν και αριστερός μπακ ο Κομορόφσκι. Οι Μπόρουσιουκ, Λινάτι θα είναι στη μεσαία γραμμή, ο Ζιελίνσκι δεκάρι, ο Γκροσίτσκι αριστερός εξτρέμ, απέναντι ο Μπλαστσικόβσκι και στην επίθεση ο Μίλικ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ