ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να γίνουν... Μίχαελ Σκίμπε και να φτιάξουν την 11άδα της Εθνικής κόντρα στο Μαυροβούνιο, με τη συμμετοχή να είναι πολύ μεγάλη. Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα με 3-6-1 στο αποψινό διεθνές φιλικό με το Μαυροβούνιο (24/3, 20:00) και το Sport24.gr "έτρεξε" μία ψηφοφορία, ζητώντας από το αναγνωστικό του κοινό να εκφράσει τις προτιμήσεις του αναφορικά με τους 11 που θα ήθελε να δει στο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ξεκίνημα του αγώνα .

Σχεδόν 8.000 άτομα πήραν μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία και ιδού τα αποτελέσματα στα πέντε ερωτήματα που κλήθηκαν να απαντήσουν:

Για τη θέση του τερματοφύλακα: Ο Ορέστης Καρνέζης κερδίζει τη "μάχη" από τον Στέφανο Καπίνο, με τον πορτιέρε της Ουντινέζε να συγκεντρώνει το 67% των προτιμήσεων έναντι ποσοστού 33% που έχει ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Για την τριάδα στην άμυνα: Οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι οι δύο ακλόνητοι στην καρδιά της "γαλανόλευκης" άμυνας, με τον Μάριο Οικονόμου να είναι τρίτος στις προτιμήσεις αφού επιλέξατε με ποσοστό 58% να μείνει στον πάγκο ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Για το δίδυμο των αμυντικών χαφ: Ο Αντρέας Σάμαρης είναι η Νο 1 προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, που θέλει να δει δίπλα του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και όχι τον Αλέξανδρο Τζιόλη, με ποσοστό 70% να τον αφήνει στον πάγκο.

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Για τη θέση των επιτελικών μέσων: Ο Κώστας Φορτούνης έρχεται πρώτος σε προτιμήσεις ενώ το κοινό δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Πέτρο Μάνταλο και προτιμάει να αφήσει στον πάγκο τον Θάνο Πέτσο με ποσοστό 75%.

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Για την θέση του επιθετικού: Ο Σκίμπε έχει τέσσερις φορ στη διάθεσή του, με τον φορμαρισμένο άσο της Μπενφίκα, Κώστα Μήτρογλου, να είναι ο "εκλεκτός" του κοινού, καθώς καταλαμβάνει το 66% των προτιμήσεων.

Η 11άδα της Εθνικής που διαλέξατε

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ