ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γραμμένος: "Ένα ευχάριστο ταξίδι με πανηγυρικό χαρακτήρα"

ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÐÏ / ÅÊËÏÃÅÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ παρουσίασε σήμερα (28/2) στα γραφεία της στο Πάρκο Γουδή το νέο ισχυρό "συμπαίκτη" της Εθνικής μας ομάδας, την Orbit, η οποία ανήκει στην Mars Hellas. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και οι εκπρόσωποι της εταιρείας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε σήμερα (28/2) στα γραφεία της στο Πάρκο Γουδή το νέο ισχυρό "συμπαίκτη" της Εθνικής μας ομάδας στον δρόμο για τα τελικά του Euro 2020, εκεί που φιλοδοξεί να βρεθεί αυτή τη φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο λόγος για την Orbit (εταιρεία με τσίχλες), η οποία ανήκει στη Mars Hellas και από σήμερα βρίσκεται στο πλάι της γαλανόλευκης και για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με την ελπίδα να συμβάλει στην επιτυχία της Εθνικής μας και στην παρουσία της στην τελική φάση του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση οι ομοσπονδιακοί προπονητές Ελπίδων και Νέων, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιάννης Γκούμας, καθώς και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Ζήσης Βρύζας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, πήρε αρχικά το λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων πως "είναι μια συμφωνία για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ξεκινάει από σήμερα και ολοκληρώνεται μετά το Euro το καλοκαίρι του 2020. Μπαίνει στη ζωή της Εθνικής και πρέπει να πούμε πως η Mars είναι μια εταιρεία με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας".

Η Orbit αποτελεί πλέον έναν από τους βασικούς χορηγικούς "πυλώνες" της Εθνικής μας. Οι θεμελιώδεις αρχές της Mars Hellas, στην οποία υπάγεται, είναι οι εξής: Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία. Μάλιστα, η Mars Hellas συγκαταλέγεται από το Ινστιτούτο Great Place to Work μεταξύ των 10 κορυφαίων εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος έδωσε το παρών, ανέφερε με τη σειρά του: "Σήμερα καλωσορίζουμε μία από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες. Η Orbit είναι από σήμερα μαζί μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι' αυτό. Προστίθεται ένας ισχυρός συμπαίκτης με αίσθημα αυτοπεποίθησης και αποτελεσματικότητας. K. Σάουμαν (General Manager Mars Hellas & Mars East Med), ελπίζω να είστε μαζί μας και στην πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Είναι ένα ταξίδι αυτό με την Εθνική που θα το κάνουμε μαζί με το νέο χορηγό μας και ελπίζουμε στο τέλος να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα".

Ο General Manager Mars Hellas & Mars East Med, Γιόνας Σάουμαν, είπε ανάμεσα σε άλλα πως "είμαστε υπερήφανος χορηγός της Εθνικής. Μια ομάδα που αγαπά όλη η Ελλάδα. Η Εθνική Ελλάδας, μας δείχνει πως ένα αουτσάιντερ φτάνει στην κορυφή με πάθος. Μου θυμίζει τη Δανία το 1992. Υπάρχει μια πλήρης αρμονία σε αυτή την συνεργασία. Είναι πλούσια η ιστορία της εταιρείας μας. Εμείς, μέσα απ' αυτή τη συνεργασία, θέλουμε να επιστρέψουμε πράγματα πίσω. Να είναι μια νίκη για όλους μας. Τόσο για την Εθνική Ελλάδας, όσο και για την εταιρεία μας".

Η HR Manager της Mars Hellas, Γεωργία Καρούντζου, τόνισε πως στόχος της εταιρείας της είναι " να αναδείξουμε και την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης", ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική της Mars. Τόσο η ίδια όσο και ο κ. Σάουμαν παρέλαβαν μια φανέλα της Εθνικής μας με το όνομά τους στην πλάτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ