ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Χωρίς άγχος στον ημιτελικό"

Γκούμας: "Χωρίς άγχος στον ημιτελικό"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας, έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ, ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για την περηφάνια που νιώθει η ομάδα.

Παρά την ήττα, η Ελλάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Γκούμας στάθηκε στην αποβολή του άγχους για τους διεθνείς στο επόμενο παιχνίδι, διότι, επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση τα ημιτελικά. Αγωνιστήκαμε κόντρα στους Γάλλους για τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς, όμως αυτό δεν μας βγήκε στο γήπεδο. Πετύχαμε, ωστόσο, το στόχο μας που ήταν η πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Ως διοργανωτές δεν δώσαμε επίσημους αγώνες στις προκριματικές φάσεις και θέλαμε να αποδείξουμε ότι αξίζαμε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση. Τώρα που τα καταφέραμε θεωρώ ότι αποβάλλαμε το άγχος και στον ημιτελικό θα τα δώσουμε όλα από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται" ήταν το σχόλιο του Γιάννη Γκούμα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γαλλία.

Από την πλευρά των παικτών, δήλωση έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης: "Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κάναμε περήφανους όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μας. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Γαλλία και φάνηκαν τα κομμάτια που χρειάζονται βελτίωση, όμως οι τέσσερις βαθμοί ήταν αρκετοί για να μας δώσουν την πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ