ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια μας"

Γκούμας: "Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Εθνική Νέων ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στον 6ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και η νίκη με 2-0 επί της Ουαλίας δεν μπορούσε παρά να αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Γκούμα.

Ο προπονητής της Νέων υποστήριξε ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια των παιδιών αλλά σημείωσε πως το μυαλό όλων είναι στο δεύτερο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Ο Γιάννης Γκούμας είπε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, τόσο από την προσπάθεια των παιδιών, όσο και από το αποτέλεσμα, που δικαιώνει απόλυτα τη σημερινή μας προσπάθεια.

Ήταν μια σημαντική νίκη, καθώς ήταν η πρεμιέρα μας σε αυτό το προκριματικό τουρνουά. Στόχος μαςήταν και παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και επικεντρωνόμαστε στον επόμενο κρίσιμο αγώνα με το Λουξεμβούργο".

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ