ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Πανάξια πρόκριση παρά το αρνητικό αποτέλεσμα"

Γκούμας: "Πανάξια πρόκριση παρά το αρνητικό αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Γκούμας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων για την πρόκριση που πήραν στην Elite Round ενώ σημείωσε πως το 2-0 στο ματς με τους Άγγλους αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Η Εθνική Νέων πήρε την πρόκριση στην Elite Round παρά την ήττα της με 2-0 από την Αγγλία αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό καθώς επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος.

Ο Γκούμας αναφέρθηκε και στο ματς με τους Άγγλους τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν καλύτερο αλλά οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγχώθηκαν από το γκολ που δέχτηκαν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

"Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γι΄ αυτήν την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Κατά τη γνώμη μου το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ