ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκούμας: "Εφικτός ο στόχος της πρόκρισης"

Γκούμας: "Εφικτός ο στόχος της πρόκρισης"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας μίλησε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Αυστρία τονίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο όμως αν η Εθνική Ελλάδος παίξει όπως μπορεί θα καταφέρει να φτάσει στη νίκη.

Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Αυστρία, την Πέμπτη, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας προέβη στην εξής δήλωση:

"Οφείλουμενα αφήσουμε πίσω μας το νικητήριο ματς με την Ουκρανία και να επικεντρωθούμε στο επόμενο, αυτό κόντρα στην Αυστρία. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η αυστριακή ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω πως με το πλάνο που ετοιμάσαμε και με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτουμε, έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη. Είμαστε σε καλό δρόμο και θεωρώ πως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός. Θέλουμε τον κόσμο της Λάρισας κοντά μας στον αγώνα της Πέμπτης. Χρειαζόμαστε τη στήριξή του. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Εν τω μεταξύ το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω απ' αυτόν και αυτό φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με στιγμιότυπα από στιγμές των νεαρών άσων στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ