ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκιρτζίκης: "Σημασία έχει η προσπάθεια"

Γκιρτζίκης: "Σημασία έχει η προσπάθεια"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, εξέφρασε τη στήριξη του στην Εθνική ομάδα των Παίδων παρά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Η Εθνική κάτω των 17 έχασε από την Γαλλία την Τετάρτη και δεν θα συνεχίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου τα έδωσαν όλα και αυτός είναι ο λόγος που ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, εξέφρασε τη στήριξη του σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Γκιρτζίκη:

"Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας για την προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.

Σημασία έχει ότι οι διεθνείς μας έκαναν ό,τι μπορούσαν και διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό του έσχατου αγώνα τους. Σημασία, επίσης, έχει ότι οι παίκτες μας εκχώρησαν στην ομάδα μας το δικαίωμα να συμμετάσχει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων πέντε χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία.

Πάνω απ’ όλα, όμως, σημασία έχει ότι όποιος αγωνίζεται μπορεί και να χάσει, ενώ όποιος δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει. Και οι παίκτες μας απέδειξαν μέσα στο γήπεδο ότι ξέρουν να αγωνίζονται".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ