ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκιρτζίκης: "Ξένος ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός"

Γκιρτζίκης: "Ξένος ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αποκάλυψε ότι ο νέος τεχνικός θα είναι ξένος, ωστόσο θα πλαισιώνεται από τον Κώστα Τσάνα. Δεν σχολίασε, σε ερώτηση για τον Γιώργο Καραγκούνη.

Συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους για την κακή πορεία της Εθνικής Ελλάδας ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης μετά την ήττα από την αντίστοιχη της Φινλανδίας με 1-0. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η Εθνική θα πετύχει, ενώ όσον αφορά στον επόμενο τεχνικό τόνισε ότι θα είναι ξένος, ότι είναι σε επαφές με διάφορους και θα επιλεγεί ο κατάλληλος με κριτήρια την πειθαρχία και τον αλληλοσεβασμό.

"Πρέπει να κερδίσουμε τα εναπομείναντα ματς, η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Ο επόμενος τεχνικός θα είναι ξένος, έχω κάνει κάποιες συναντήσεις, θα κάνω κι άλλες προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση και να πάει η ομάδα με νέο προπονητή, στα παιχνίδια του Οκτωβρίου. Ο προπονητής θα είναι ξένος και θα πλαισιώνεται από τον Κώστα Τσάνα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους που απογοητεύτηκαν, γιατί αγαπούν την Εθνική Ελλάδας.

Έτσι είναι συμφωνώ με τον Σωκράτη (Παπασταθόπουλο) μας λείπει εκείνο το τσακ, που δεν έγινε σε εμάς τώρα, σ' αυτά τα ματς, κάπως έτσι κερδίζαμε και τότε τα ματς. Δεν μας θέλει, τα παιδιά έχουν σκύψει να φέρουν αποτελέσματα και θα το πετύχουν. Υπάρχουν προπονητές αξιόλογοι, οι οποίοι ομολογούν ότι τους παίκτες που διαθέτει η Εθνική Ελλάδας τους ζηλεύουν όλες. Αυστηρή πειθαρχία και αλληλοσεβασμός είναι τα κριτήρια που θέλουμε."

Για τον Γιώργο Καραγκούνη είπε: "Προτιμώ να μην πω εγώ αυτά που πρέπει, δεν θα κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις . Ισχύουν αυτά που είπα, στην ανακοίνωση. Πάμε μπροστά."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ