ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκιρτζίκης: "Κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος"

Γκιρτζίκης: "Κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος"
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Στο match programme του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία φιλοξενείται μήνυμα του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη. Αναλυτικά τι αναφέρει.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, με μήνυμά του στο match programme του αγώνα της Ελλάδας με την Ουγγαρία κάνει λόγο για έναν κύκλο που κλείνει και έναν καινούργιο που ανοίγει, ενώ αναφέρθηκε και στην αποτυχία της Εθνικής σε αυτή την προκριματική φάση του EURO 2016. Παράλληλα, τόνισε πως το βιβλίο της ιστορίας της Εθνικής έχει πολλές σελίδες ακόμη για να γεμίσουν με λαμπρές επιτυχίες.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σας καλωσορίζω στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' και σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας στο σημερινό παιχνίδι με την Ουγγαρία, το οποίο είναι το τελευταίο της προκριματικής φάσης για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δυστυχώς η Εθνική μας, ύστερα από μία σειρά προκρίσεων και επιτυχιών τα τελευταία χρόνια, αυτήν την φορά δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση της Γαλλίας. Αυτή η προκριματική φάση λοιπόν μας αφήνει μία πικρή γεύση, καθώς δεν κατορθώσαμε να βρούμε τον δρόμο προς τις επιτυχίες παρά τις αλλαγές που χρειάστηκε να γίνουν.

Ενώ όμως κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας άλλος. Η επόμενη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και εκεί πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και ισχυροί, προκειμένου να βρεθούμε μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αφήνουμε επομένως πίσω μας αυτά τα παιχνίδια κρατώντας τα λάθη που έγιναν ως διδάγματα και ως θετικά τους νέους παίκτες που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν με την Εθνική.

Έχουμε δύο από τα βασικότερα συστατικά που χρειαζόμαστε για αυτόν τον σκοπό:

Πρώτον παίκτες με ικανότητες που διακρίνονται με τους συλλόγους τους και οι οποίοι πάντοτε ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Εθνικής ομάδας.

Δεύτερον την αγάπη ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Εθνική ομάδα τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Η Εθνική Ελλάδας έχει γράψει λαμπρή ιστορία στο διεθνές στερέωμα. Και οφείλει να την τιμά σε κάθε αγώνα της. Το βιβλίο της ιστορίας της Εθνικής έχει πολλές σελίδες ακόμη για να γεμίσουν με λαμπρές επιτυχίες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ