ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Μπορούμε να ελπίζουμε"

Γκέκας: "Μπορούμε να ελπίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο Φάνης Γκέκας υποστήριξε πως η Ελλάδα συμμετέχει σε ένα γκρουπ που τις δίνει ελπίδες διάκρισης στο Μουντιάλ 2014, τονίζοντας πως η εμπειρία από τις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις είναι ένας έξτρα σύμμαχος για τους διεθνείς.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Real News", ο Γκέκας επεσήμανε πως Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία είναι δύσκολοι αντίπαλοι, ωστόσο η Εθνική μας ομάδα συγκεντρώνει αρκετές ελπίδες για μια καλή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας.

"Είναι ένα καλό γκρουπ, που μας επιτρέπει να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε. Το ότι αποφύγαμε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια δεν θα πει φυσικά ότι όλα έγιναν εύκολα και απλά, ωστόσο η σοβαρή Εθνική -με τις παραστάσεις και τις επιτυχίες προηγούμενων μεγάλων διοργανώσεων- είναι σε θέση να τα καταφέρει.

Η Κολομβία δεν είναι Αργεντινή, όμως όλοι οι Λάτιν είναι υπολογίσιμοι, ενώ η Ακτή έχει παικταράδες που μπορούν να δυσκολέψουν τον καθέναν. Η Ιαπωνία έχει γρήγορους παίκτες και βασίζεται στο σύνολο της", τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος διεθνής επιθετικός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ