ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Ο Σκίμπε ταιριάζει στη φιλοσοφία μας"

Γκέκας: "Ο Σκίμπε ταιριάζει στη φιλοσοφία μας"

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Μίχαελ Σκίμπε και εξέφρασε την άποψη ότι αποτελεί μία πάρα πολύ καλή επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Ο Φάνης Γκέκας έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μίχαελ Σκίμπε σε τρεις διαφορετικούς συλλόγους (Λεβερκούζεν, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Εσκισέχιρσπορ) και το γεγονός αυτό τον καθιστά από τους πλέον αρμόδιους για να εκφέρουν άποψη για τον νέο τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας ο οποίος συμφώνησε πριν λίγες ημέρες με την ΕΠΟ για να καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 .

Την προσωπική του γνώμη για τον Γερμανό τεχνικό την κατέθεσε μέσω δηλώσεών του στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News", με τον Έλληνα στράικερ να εκτιμάει πως η επιλογή του Σκίμπε συνιστά μία εξαιρετική επιλογή για τη "γαλανόλευκη".

"Είναι άνθρωπος και προπονητής που ταιριάζει με τη φιλοσοφία μας. Στις ομάδες που συνεργαστήκαμε είχε επιλέξει η δομή στο παιχνίδι τους να είναι επιθετική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελούσαμε τα αμυντικά μας καθήκοντα.

Έχει καλή επαφή και επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο όταν το κρίνει μπορεί να γίνεται αυστηρός. Από τα συστήματα του αρέσει κυρίως το 4-3-2-1, το οποίο και εφαρμόζει πιο συχνά, αλλά αυτό κάπου είναι σχετικό, αφού εξαρτάται κάθε φορά από το δυναμικό που έχει στη διάθεσή του", τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Εσκισέχιρσπορ, για να καταλήξει ότι:

"Νομίζω πραγματικά ότι αποτελεί μια πάρα πολύ καλή επιλογή για την Εθνική και του εύχομαι κάθε επιτυχία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ