ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέκας: "Γυρίζω αν αλλάξουν κάποια πράγματα"

Γκέκας: "Γυρίζω αν αλλάξουν κάποια πράγματα"
INTIME SPORTS

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα αν αλλάξουν κάποια πράγματα, ο Φάνης Γκέκας, που βέβαια δεν εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο Έλληνας επιθετικός απέφυγε να απαντήσει στο αν το πρόβλημα που υπάρχει ακούει στο όνομα... Κώστας Κατσουράνης, τόνισε πως όλα είχαν ξεκινήσει με προπονητή τον Ρεχάγκελ και πως δεν αποκλείεται να γυρίσουν κι άλλοι μαζί του αν διορθωθούν τα πράγματα, ενώ υπογράμμισε πως το μόνο του λάθος ήταν η στάση του απέναντι στον Φερνάντο Σάντος.

Ο άσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε και αρκετά ΜΜΕ, όμως σε κανένα δεν ήταν ξεκάθαρος. Συγκεκριμένα, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM" δήλωσε:

"Την είχα πάρει την απόφαση εδώ και πολύ καιρό, όμως δεν ήθελα να πω τίποτα μη γίνουν χειρότερα. Για μένα ήταν καλύτερο να γίνει τώρα για να έχω την συνείδησή μου καθαρή".

"Στο αγωνιστικό δεν υπήρχε πρόβλημα. Και με τον Ρεχάγκελ και στην ομάδα που δεν παίζω κάποιες φορές. Μίλησα με τους αρμόδιους της ΕΠΟ, τους είπα τους λόγους, τους εξήγησα και δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω. Εγώ μίλησα με τον Φύσσα τον ενημέρωσα και εκείνος είναι αρμόδιος να ενημερώσει τους πάντες".

"Αυτό το όνομα δεν ξέρω πως το έβγαλε. Δεν θα πω όνομα. Ότι υπάρχει πρόβλημα είναι αλήθεια".


"Υπήρχε και με τον Ρεχάγκελ, απλά δεν άλλαξε κάτι πάνω σ' αυτό και έτσι το αποφάσισα".

"Είπα πως αν αλλάξουν κάποια πράγματα είμαι σε θέση να βοηθήσω και πάλι την Εθνική. Αν λυθούν είναι αυτονόητο πως θα γυρίσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές".

"Η πολιτεία έχει πολλά προβλήματα με την ΕΠΟ και απορώ πως βγήκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός. Εγώ 5 χρόνια δεν βλέπω την πολιτεία παρά μόνο προβλήματα. Τώρα πως βρέθηκαν ξαφνικά δίπλα στην Εθνική δεν το ξέρω;"

"Το μόνο κακό που έκανα ήταν ότι δεν ενημέρωσα τον Σάντος. Θα ήθελα να του μιλήσω γιατί δεν φταίει ο ίδιος και θα είναι άδικο για τον ίδιο".

"Δεν έχω αναφέρει κανένα όνομα, σε καμία ιστοσελίδα".

"Από την ΕΠΟ δεν μ' έχει πάρει κανείς τηλέφωνο, εκτός από κάποιους εξωγηπεδικούς που μου είπαν να μην φύγω από την Εθνική".

"Έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών και αρμοδίων αλλά δεν νομίζω να υπάρξει κάτι άλλο".

"Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά και δεν μ' ενδιαφέρει. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους".

"Δεν μπορώ να πω τίποτα πάνω σε τέτοια θέματα. Έχω ενημερώσει αυτούς που πρέπει".

"Είναι αλήθεια για Κατσουράνη"

Σε δηλώσεις του πάντως στην ιστοσελίδα Contra.gr, ο Φάνης Γκέκας, ήταν πιο... αποκαλυπτικός, αφού τόνισε πως όσα γράφονται για τον Κώστα Κατσουράνη είναι αλήθεια. Κάτι που βέβαια διέψευσε το πρωί στον "Sentra FM" όπως θα δείτε παραπάνω. Από 'κει και πέρα, οι δηλώσεις του δεν αλλάζουν, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς. Ιδού....

"Είχα πάρει την απόφαση αυτή να αποχωρήσω από την Εθνική εδώ και πολύ καιρό. Είχα ενημερώσει την ΕΠΟ σχετικά για όλους τους λόγους και είχα την ελπίδα πώς θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Το μουντιάλ μας κρατούσε. Δεν ευθύνεται ο Σάντος για τίποτα από αυτά, δεν έχει να κάνει με αυτό. Είναι αλήθεια αυτά που γράφονται στις εφημερίδες για τον Κατσουράνη, αλλά υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Τα έχω ανακοινώσει όλα στην ΕΠΟ.

Είδα όμως ότι δεν έκαναν τίποτα για να το αλλάξουν. Είναι λυπηρό που συμβαίνουν όλα αυτά αν αλλάξει η κατάσταση σαφώς και θα ήθελα να γυρίσω. Ωστόσο ο πρόεδρος έχει πει ότι όποιος φεύγει δεν ξαναγυρίζει. Βλέπω ότι γίνονται δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα. Ξαφνικά μας θυμήθηκαν; Πού ήταν όλο αυτόν τον καιρό;"
, δήλωσε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν θα ήταν καλύτερα να κάνει υπομονή, τόνισε: "Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα. Θα ήταν πολύ όμορφο να βγει κάποιος και να πει πως θα γίνουν αλλαγές. Αλλά βλέπετε ότι οι παίκτες φεύγουν ένας-ένας".

Για το αν έχει μιλήσει κάποιος μαζί του από την ΕΠΟ, είπε: "Οχι δεν με έχει πάρει κανείς από την ΕΠΟ. Μόνο κάποιοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ