ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννιώτας: "Να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο"

Γιαννιώτας: "Να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελπίδων, ενώ τόνισε πως μέσω του Αστέρα Τρίπολης θέλει να παίξει στην Ανδρών.

Με δραματικό τρόπο αποκλείστηκε η Εθνική Ελπίδων παρά τη νίκη της επί της Πολωνίας με 3-1. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν ενδεικτικές της απογοήτευσης των διεθνών, η οποία αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στον Αρκαδία 93.8. Αναλυτικά όσα είπε:

Η σπουδαία εμφάνιση της Εθνικής: "Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια, γεμάτη από εμπειρίες που άφησε μία πικρή γεύση στο τέλος. Νομίζαμε πως περάσαμε, αυτή ήταν η ενημέρωση της στιγμής. Ήμουν ευτυχισμένος με την κατάληξη του παιχνιδιού, όχι επειδή έβαλα εγώ τα γκολ, αλλά επειδή κέρδισε η Εθνική μας ομάδα. Ήταν σημαντικό να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Η αντίδραση στην ενημέρωση για μη πρόκριση: "Μακάρι να μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο. Πήγαμε από τον παράδεισο στην κόλαση. Εύχομαι να μην το ξαναζήσουμε. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα, το δεχτήκαμε και θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη συνέχεια στην καριέρα μας".

Ο τρόπος διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων: "Οι παίκτες της Ελπίδων είναι σχεδόν ολοκληρωμένοι. Παίζουν στις ομάδες τους, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν μπορείς να διαχειριστείς κάτι. Είναι δύσκολες καταστάσεις, δεν έγινε το θαύμα, αν και κάναμε το καθήκον μας".

Για το τέταρτο γκολ της Σουηδίας: "Δεν ξέρεις τι να σκεφτείς. Από τη στιγμή που η Τουρκία δεν προσπάθησε όσο θα έπρεπε, έτσι τουλάχιστον, είδαμε στο γκολ που δέχτηκε, δεν μπορείς να σκεφτείς θετικά".

Για τις πληροφορίες που ζήτησε ο Ρανιέρι: "Όταν είχαμε μιλήσει στο στούντιο του Αρκαδία 93.8 είχα πει ότι θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και θέλω να αποδείξω σε αυτούς που έλεγαν πως δεν είμαι όπως παλιά πως μπορώ να τα καταφέρω. Μέσα από τον Αστέρα θέλω να πιάσω το όνειρο της Εθνικής. Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο".

Την αντίδρασή του να "αρπάξει" τη μπάλα πριν από το πέναλτι: "Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν από καιρό. Έχω χάσει την ένταση και το ρυθμό του παιχνιδιού. Θέλω να γυρίσω σε αυτό που έκανα, να νιώσω και πάλι σημαντικός. Μέρα με τη μέρα θα τα καταφέρω μέσα από τη δουλειά μου. Θα βρω τα πατήματά μου. Ελπίζω να προσφέρω όσα μπορώ".

Αν θα τον δούμε να αγωνίζεται κόντρα στον Πανιώνιο: "Το εύχομαι. Αν κρίνει ο προπονητής πως μπορώ να βοηθήσω θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Όσο και να παίξω. Όπως και με την Πολωνία. Δεν με νοιάζει αν παίξω πέντε λεπτά ή ένα 90λεπτο. Από τη στιγμή που είμαι μέλος της 18αδας θα βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Αν παίξω ένα λεπτό θα τρέξω όσο μπορώ, αν παίξω δέκα θα κάνω τα πάντα αν παίξω σε ολόκληρο παιχνίδι θα δώσω και την ψυχή μου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ