ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννιώτας: "Ευχαριστώ τον Θεό"

Γιαννιώτας: "Ευχαριστώ τον Θεό"
Γιαννιώτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Γιαννιώτας σημείωσε το νικηφόρο γκολ της Εθνικής στο φιλικό με την Ολλανδία, που ήταν το πρώτο του με τη γαλανόλευκη. Ευχαρίστησε τον Θεό και εξέφρασε την αισιοδοξία του για νέες επιτυχίες.

Με δικό του γκολ η Εθνική μας ομάδας επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας στο φιλικό της Πέμπτης (2/9). Ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας, ανέφερε στον OTE TV: " Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για εμένα και για κάθε ποδοσφαιριστή να σκοράρει με την Εθνική του ομάδα. Είναι ό,τι καλύτερο. Ευχαριστώ το Θεό. Είναι μια σπουδαία μέρα για εμένα, είναι το πρώτο μου γκολ με την Εθνική ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου".

Για τη βελτιωμένη εικόνα της Εθνικής είπε: " Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Μιλήσαμε με τα παιδιά και κυρίως οι παλαιότεροι μας έδωσαν να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε. Βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που είπαμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα δίνουμε όλα για το Εθνόσημο. Για να μπορεί η ομάδα να πάει μπροστά, πρέπει ο κόσμος να αισθάνεται υπερήφανος για αυτή, γιατί έχει φέρει πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Κάναμε μια... κοιλιά, αλλά τώρα θα μπούμε ξανά στις επιτυχίες".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Τζαβέλλας είπε: " Είναι σημαντικό ότι ζούμε μια Εθνική που όλοι γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τη μπάλα όπως λέμε εμείς. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι απέναντι βέβαια σε μια μεγάλη ομάδα και σημασία έχει το επόμενο που είναι και επίσημο. Είναι σημαντική η δουλειά που γίνεται και δεύτερο και σημαντικότερο είναι πως είμαστε καλά μεταξύ μας. Είμαστε μια οικογένεια εδώ. Τολμώ και το λέω γιατί ισχύει και έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε".

Ο Ανδρέας Σάμαρης είπε: "Ισχύει πως δεν υπάρχει χρόνος για να δουλέψεις όλα αυτά που πρέπει. Τα έχουμε δουλέψει στο μυαλό μας. Η ενότητα και η επικοινωνίας μας φέρνει πιο κοντά εντός και εκτός γηπέδου.Το σημερινό ματς δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το ματς της Τρίτης. Αυτό της Τρίτης με το Γιβραλτάρ θα είναι πιο δύσκολο από το σημερινό γιατί θα πρέπει να δημιουργήσουμε".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ