ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γι' αυτό κόπηκε ο Χολέμπας

Γι' αυτό κόπηκε ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια από την Εθνική Ελλάδας. Διαβάστε το χρονικό που έφερε προ τετελεσμένων τους ανθρώπους της γαλανόλευκης.

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας με τα χρώματα της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 7/9/2014 απέναντι στην Ρουμανία. Από τότε ο 31άχρονος αριστερός φουλ μπακ απουσιάζει από τα παιχνίδια της Εθνικής για διάφορους λόγους.

Οι κυριότεροι φυσικά αφορούν διάφορους τραυματισμούς, κάτι που έγινε σεβαστό από το επιτελείο της επίσημης αγαπημένης.

Βέβαια η όλη ιστορία άρχισε θυμίζει στο τέλος την παροιμία με τον βοσκό και τον λύκο και αυτό γιατί στο τελευταίο επεισόδιο του... σίριαλ, οι άνθρωποι της Εθνικής άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους.

Το χρονικό

Στις 27/3 το Sport24.gr είχε γράψει ( και είχε δείξει σε φωτογραφία) το επίσημο δελτίο Τύπου της Ρόμα, όπως αυτό παρουσιαζόταν μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Σε αυτό ο Χοσέ Χολέμπας δεν ήταν δηλωμένος τραυματίας .

Λίγες ώρες αργότερα και αφού το θέμα πήρε έκταση, η ανάρτηση στο σάιτ των Ιταλών άλλαξε και ο διεθνής αμυντικός μπήκε κανονικά στο γκρουπ των παικτών που έκαναν αποθεραπεία. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση της ΕΠΟ που πήρε θέση υπέρ του παίκτη.

Έτσι, ο Χολέμπας κόπηκε από την αποστολή για το ματς με την Ουγγαρία, αφού ήταν αδύνατο να βοηθήσει τους συμπαίκτες του (με τους ανθρώπους της ομάδας να λένε πως δεν μπορούσε να περπατήσει από τον πόνο) .

Το περίεργο της υπόθεσης και ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης κόπηκε από την Εθνική, έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Νάπολι, έξι ημέρες μετά την "κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου".

Για να τα πάρουμε χρονικά δηλαδή και να έχετε μία εικόνα:

-- Στις 29 Μαρτίου ο Χολέμπας ήταν τραυματίας.

-- Στις 4 Απριλίου αγωνίστηκε με την Ρόμα εναντίον της Νάπολι (βασικός, έπαιξε για 71' λεπτά).

-- Ο Χολέμπας αγωνίστηκε και την επόμενη αγωνιστική σε όλο το ματς με την Τορίνο.

Δεν του κρατάνε κακία

Για να μην παρεξηγηθούμε. Η πόρτα της Εθνικής δεν έχει κλείσει για τον παίκτη. Μάλιστα ο Γιώργος Καραγκούνης έχει σε εκτίμηση τον Χολέμπας, με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες στην Εθνική.

Απλά αυτή τη στιγμή κρίνεται πως χρειάζονται παίκτες 100% συγκεντρωμένοι και ετοιμοπόλεμοι για τα επόμενα παιχνίδια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ