ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεωργόπουλος: "Πανέτοιμοι για την πρόκριση"

Γεωργόπουλος: "Πανέτοιμοι για την πρόκριση"

Ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, κάλεσε τον κόσμο της Πάτρας να βοηθήσει στην προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στην τελική φάση.

Ο Κωτσόπουλος από τον Αστέρα ήταν ο παίκτης που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη τους στους Αρκάδες, Παναγιώτη Τζίμα. Ο νεαρός επιθετικός ενσωματώθηκε την Τρίτη στην προετοιμασία της Εθνικής Παίδων και γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Η προπόνηση κύλησε χωρίς κανένα πρόβλημα για τον Βασίλη Γεωργόπουλο που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Ιταλία που θα διεξαχθεί στο Παμπελοπονησσιακό στάδιο με ώρα έναρξης στις 16:00.

Μάλιστα ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Γεωργόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τη μάχη της Elite Round και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου της Πάτρας ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής Παίδων για πρόκριση.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή.

Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στην Σκοτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων κλήθηκε ο Άγγελος Κωτσόπουλος, στη θέση του Παναγιώτη Τζίμα.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

21/3
12:00 Γερμανία-Νορβηγία
16:00 Ελλάδα-Σκοτία

24/3
12:00 Σκοτία-Νορβηγία
16:00 Γερμανία-Ελλάδα

27/3
15:00 Σκοτία-Γερμανία
15:00 Νορβηγία-Ελλάδα

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ