ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεύμα, δώρο και δουλειά για τον Ρανιέρι

Γεύμα, δώρο και δουλειά για τον Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι γευμάτισε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, δέχθηκε ένα δώρο από τον Σαρρή και επανέλαβε πως τον έπεισε για να πει το "Ναι", στην Ελλάδα. Ξεκίνησε ήδη τις συναντήσεις ο Ιταλός

Μπορεί ο Ρανιέρι να ήρθε στην Ελλάδα για λίγες μέρες ώστε να υπογράψει και να επισημοποιηθεί η συνεργασία με την Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν έχασε καθόλου χρόνο και ξεκίνησε τις πρώτες επαφές. Ο Ιταλός γνωρίζει πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλο το χρόνο που έχει. Παράλληλα ο νέος τεχνικός της γαλανόλευκης δεν σταματά να λέει πως ο Γιώργος Σαρρής και η συνάντηση που είχαν ήταν ο σημαντικότερος λόγος για να συμφωνήσει να δουλέψει στη χώρα μας.

Αού πρώτα ξεναγήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ είδε και το γήπεδο που θα παίζει η Εθνική μας ομάδα, το "Γ. Καραϊσκάκης", ο Κλάουντιο Ρανιέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, το οποίο θα του αποφέρει 800.000 ευρώ ετησίως.

Αμέσως μετά την επίσημη παρουσίαση και την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κλαούντιο Ρανιέρι γευμάτισε με τον πρόεδρο και άλλα στελέχη της ΕΠΟ στο "Ιθάκη" της Βουλιαγμένης. Εκεί δέχθηκε και το δώρο του Γιώργου Σαρρή, ένα ρολόι με το σήμα της Εθνικής.

Φυσικά προτίμησε ψαρικά από το μενού και μόλις ολοκλήρωσε το γεύμα του ξεκίνησε τις πρώτες επαφές με ανθρώπους της Ομοσπονδίας που ασχολούνται με την Εθνική, αφού μίλησε με τον πρόεδρο για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρόθεση του Ρανιέρι είναι να ενημερωθεί και να γνωρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλα τα πράγματα γύρω από την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων της ΕΠΟ που βρίσκονται κοντά στην γαλανόλευκη. Δείγμα της θέλησης που έχει για δουλειά ο Ιταλός, είναι το γεγονός πως εκτός από τα μίτινγκ της Παρασκευής, αμέσως μετά την παρουσίασή του, έχει κανονίσει να συναντηθεί το Σάββατο με όσους δεν πρόλαβε σήμερα.

Ο χρόνος που έχει είναι περιορισμένος αλλά το πρόγραμμά του είναι γεμάτο, καθώς την Κυριακή το βράδυ θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για το Μονακό και θα επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ