ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Γαλανόλευκα" μάτια στα ματς των πλέι οφ

"Γαλανόλευκα" μάτια στα ματς των πλέι οφ
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο συνεργάτης του Ρόλαντ Μαρσενάρο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

Στις 13 Ιουνίου, η Εθνική μας ομάδα αναμετράται με τα Νησιά Φαρόε για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν θέλει να παραμείνει ζωντανό στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. Μάλιστα, τρεις ημέρες μετά (16/6) η "γαλανόλευκη" αναμετράται στο Γκντανσκ με την Πολωνία σε φιλική αναμέτρηση.

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι της Εθνικής σηκώνουν μανίκια και τσεκάρουν τους διεθνείς μας, γι' αυτό και θα παρακολουθήσουν τα πλέι οφ της Super League. Αρκετοί απ' αυτούς που θα αγωνιστούν είναι στα πλάνα για την αποστολή και θα περάσουν από "κόσκινο".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν και ο συνεργάτης του Ρόλαντ Μαρσενάρο, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Ατρόμητος-ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου θα δει το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ