ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φύσσας: "Μακάρι να είχαμε ξανά τον Σάντος"

Φύσσας: "Μακάρι να είχαμε ξανά τον Σάντος"

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, εξέφρασε την επιθυμία του η Εθνική Ελλάδας να είχε ξανά τον Φερνάντο Σάντος στο "τιμόνι", αναγνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Μιλώντας στην πορτογαλική ιστοσελίδα, Bola Branca, ο Τάκης Φύσσας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος οδήγησε τη "Σελεσάο ντας Κίντας" στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Euro 2016, το ερχόμενο καλοκαίρι στη Γαλλία.

"Θα θέλαμε να έχουμε ξανά τον Φερνάντο Σάντος, αλλά δεν μπορούμε. Όταν τον είχαμε, δεν έγινε ότι έπρεπε να είχε γίνει. Τώρα, ο Φερνάντο Σάντος είναι τεχνικός μιας μεγάλης ομάδας. Είμαι υπερήφανος, γι' αυτόν. Είμαστε φίλοι. Μεγάλος προπονητής. Όλοι οι Έλληνες χάρηκαν για την Πορτογαλία και τον Φερνάντο Σάντος.

Έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, γιατί τα αποτελέσματα μιλούν γι' αυτόν. Η Πορτογαλία τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο, αλλά με τον Φερνάντο Σάντος όλοι ήξεραν τη δουλειά που θα κάνει, με πάθος, με οργάνωση, στο 100%. Αυτό που ξέρει χρόνια. Ήταν εύκολο, γι' αυτόν. Συγχαρητήρια στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές του", υποστήριξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και πρώην συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας, Τάκης Φύσσας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ