ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φορτούνης: "Τρία γελοία γκολ"

Φορτούνης: "Τρία γελοία γκολ"
Φορτούνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Φορτούνης, που αναδείχθηκε MVP της Εθνικής μας στην ήττα (2-3) από την Ισλανδία, χαρακτήρισε γελοία τα τρία γκολ που δέχτηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Τι είπαν Παπάζογλου, Οικονόμου.

Μετά τον αγώνα με την Ισλανδία, στον οποίο η Εθνική Ελλάδας έχασε 3-2 στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο MVP Κώστας Φορτούνης, που σημείωσε και τα δύο γκολ της "γαλανόλευκης", δήλωσε: " Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, αλλά δεχτήκαμε τρία γελοία γκολ και αυτό πρέπει να αλλάξει. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί, ο νέος προπονητής θέλει χρόνο και στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι".

Πρόσθεσε ακολούθως: "Ο προπονητής θέλει να δει όλους τους παίκτες. Θέλει να δει ποιοι αξίζουν να είναι στην Εθνική. Για αυτό είναι τα φιλικά παιχνίδια. Το 2-0 έγινε 2-3 γιατί πιστεύω ότι ο ένας παίκτης δεν ξέρει τον άλλον. Είναι πολλοί οι νέοι παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο όχι και τόσο".

Παπάζογλου: "Κεφάλαιο για εμένα η Εθνική"

Ο Θανάσης Παπάζογλου, που έπαιξε το πρώτο 45λεπτο απέναντι στην Ισλανδία, δήλωσε μετά το ματς: " Η κλήση μου στην Εθνική είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Για εμένα η Εθνική είναι μεγάλο κεφάλαιο. Είναι μεγάλη χαρά για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για να γίνουμε σύνολο. Η ομάδα σιγά σιγά δένει και στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι.

Όσο για το παιχνίδι, δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο μέλλον". Για το αν αισθάνεται βελτιωμένος που παίζει στο εξωτερικό, είπε: "Σίγουρα είναι άλλοι ρυθμοί. Νιώθω τη διαφορά. Το αν είμαι καλύτερος, το βλέπετε και το κρίνετε εσείς".

Οικονόμου: "Δεν μας παίρνει να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο"

Ο στόπερ της Εθνικής, Μάριος Οικονόμου, υποστήριξε: " Η Ισλανδία ήταν πιο έτοιμη και εμείς όχι τόσο συγκεντρωμένοι. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις και σε αυτό το επίπεδο δεν μας παίρνει να κάνουμε τέτοια λάθη. Συνεχίζουμε. Είναι μια ήττα και τις ήττες ποτέ δεν τις δεχόμαστε με καλό τρόπο. Για εμένα ήταν τεράστια εμπειρία η κλήση στην Εθνική. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν μια εμπειρία πολύ θετική. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στην Ιταλία, ώστε να μπορέσω να ξανακληθώ στην Εθνική".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ